Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 8 november 2011

Joanna till frukost - slurp!


Idag skrämmer Kungsbacka-Posten sina läsare redan till frukost. Inte nog med att jag är med på första sidan - det står att jag måste satsa på att bli mer glupsk också. Det är minsann en häftig start för de morgontrötta läsarna Hoppas de inte satte kaffet i halsen.

Jag skriver krönikor varannan vecka sedan över sex år och denna gång handlar det om hur lätt det är för mig att handla en massa godsaker som jag sedan lägger undan och sparar till ett väldigt, väldigt speciellt tillfälle. Problemet är bara att jag väntar så länge att godiset hinner bli både hårt och gammalt.

Alltså behöver jag bli mer glupsk, så jag får äta det när det är färskt - och så mycket godare.

Idag ska jag i övrigt fila på ett brev som jag ska skicka till olika medier, så att de ska bli intresserade av det lilla trevliga förlaget Ordvändan och den intressanta boken Nära dig, som släpps i december. Nu måste jag kaxa till mig, för annars kommer jag att stå med alldeles för många osålda böcker och det vill jag inte. Näää. Nu ska det krängas böcker.

En sprillans ny hemsida, som endast ägnar sig åt förlaget och boken håller jag också på med och adressen till den hoppas jag att kunna ge er under dagen.

Livet är ändå rätt spännande.

14 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Nu är det alltså dags att vi vässar armbågarna i Egenutgivarna. Det är du som står på tur att ge ut och då är det dig vi ska hjälpa. Vad kan jag göra?

♥ Carina ♥ sa...

Jag ler när jag läser vad din krönika handlar om. Jag är likadan :)

Lycka till med ditt brev och ha en fin dag!
Kram och godmorgon!

Marina sa...

Lycka till med brevet och se till att kaxa upp dig ordentligt! Det är ju inte alltid så himla lätt att tala om vad bra man är.
Ser fram emot att se hemsidan!

Åsa Hellberg sa...

Heja!

nillas liv på pinnen sa...

Låter både läskigt och väldigt kul!
Du är tuff du, heja!

Unknown sa...

På pricken sådan är jag som du beskriver dig själv i krönikan. Jag fick ju rensa ur skafferiet häromdagen och mycket, mycket fick slängas pga utgånget datum...

Får väl ta en tur genom tunneln och inhandla en viss lokaltidning då och då.

Kram

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Åh, vad du är underbar! Vilken ljuvlig fråga att få! Önskar jag hade ett utmärkt svar! Vi borde i alla fall kolla upp ställen som Partille bokhandel, som vi fick tips om för ett par veckor sedan. Vi borde synas lite här och där.

Carina: Härligt att inte vara ensam! Ha en fin tisdag du med! Kram!

Marina: Det är faktiskt riktigt jobbigt att tala för sig själv - att promota andra är sååå mycket lättare! Jag får helt enkelt bita ihop och låtsas att det hanslar om någon annan - t ex om Saga Allerlöv, min romanfigur! :)

Åsa: Tack! Jag behöver hejarop! :)

Nilla: Jag får i alla fall låtsas vara lite tuff - hoppas det kan lura någon!

Cissa: man får ju så dligt samvete när man slänger - suck... Skönt att inte vara ensam i eländet i alla fall!

Köp tidningen du - den är inte så dum! :)

Åsa öjdal sa...

Nu händer det grejer , härligt!! Heja dig, kräng böckerna!
Ser så fram emot december spännande och lova säg till om du vill ha hjälp med något! Kör hårt! Kram

Duktiga Tjejen sa...

Vad roligt! Är på Arlanda och har öppnat din blogg först, är så nyfiken på hur det har gått :)

Men, har du startat ett förlag ändå? Vill veta ALLT!

Joanna Björkqvist sa...

Åsa: Vad gullig du är - tack så mycket!!!! Det viktigaste du kan göra är nog helt enkelt att sprida att boken finns! Så fler blir intresserade! Tack, fina du! Kram!

Duktiga Tjejen: Välkommen tillbaka till Sverige! Härligt att du kikar in hos mig direkt - jag känner mig hedrad!

Jag och min man har ett företag sedan många år och det företaget kan ge ut böcker, så det är så vi gör. Det trodde jag att jag sagt så fort jag skippade Publit och bestämde mig för att ge ut den i inbunden version...? Så får det bli i alla fall! :)

Duktiga Tjejen sa...

Nä, det hade jag helt missat! Jag är själv sugen på att starta förlag, men jag...orkar inte. Jag orkar visst ingenting. Sitter och suktas och imponeras av din bok och den energi och tid du orkar lägga ned. Själv är jag nästan handlingsförlamad för tillfället.

Jag gillar titeln på förlaget massvis!

Joanna Björkqvist sa...

Duktiga Tjejen: Jag har alltid lite eld i baken! ;) Du kommer säkert snart igen - pepp, pepp!!

Vad kul att du gillar förlagsnamnet - tack! jag har ett annat företag också och det heter Silverord och är ännu finare tycker jag. Problemet är bara att det är vilande och då är det lättare att köra på Ordvändan. Det känns nästan lite rebelliskt också - här vänder vi på det förväntade, liksom! ;)

min tekopp sa...

Hej, tittar in här hos dig för förstå gången. Vilken härlig blogg du har och så otroligt spännande med bokutgivning, egna krönikor i tidningen och att om att bli mer glupsk. Underbart. Lycka till med allt det där. Dessutom underbart att bli påmind om citatet "if you drem it, you can be it".

Kram

Joanna Björkqvist sa...

Min tekopp: Vad kul att du hittade till mig, så jag kunde hitta till dig - blev direkt gripen av din öppna stil på din blogg! Tack för fina ord om min blogg och hoppas vi ses igen!

Kram!