Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 13 oktober 2011

Skadad make på väg


Efter söndagens våldsamma krasch i SM då ambulansen kom med blåljus var det inte säkert att käre maken skulle kunna komma iväg på den internationella tävlingen i speedvindsurfing i England idag.

Han har ett hål i trumhinnan och då får det absolut inte komma in något vatten i örat. Han blev förstås väldigt deprimerad över detta och började genast leta efter utvägar, för han vill så gärna tävla att han är beredd att göra nästan vad som helst för att få stå i startfältet.

Förra året ledde han hela världscupen så här dags på året, men den sista tävlingen i Frankrike, som ägde rum under extrema förhållanden, gjorde att han halkade ner några pinnhål och hamnade utanför medaljtrion.

I år är han därför mer taggad än någonsin och ligger dessutom väldigt bra till inför den avslutande tävlingen i Weymouth.

För att förhindra att vatten kommer in i örat har han köpt vattentäta huvor och nu håller vi alla tummarna för att han inte bara ser otroligt rolig och söt ut i dem, utan att de också håller riktigt, riktigt tätt.

Han har ju sedan en dryg månad även ett skydd på vänster ringfinger sedan en sena gått av under en tävling i Tyskland. Fascinerande nog lyckades han vinna hela den tävlingen, trots att han var skadad.

En bra placering, eller ännu hellre en välförtjänt vinst, unnar jag honom verkligen efter alla vedermödor och skador under årets långa vindsurfingsäsong, men det finns bara en enda sak som är viktig på riktigt för mig.

Och det är att han kommer hem hel nästa söndag.

7 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Jag håller tummarna jag också! (Och ja, det var en skojig bild.) :)

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Tack så mycket - vi behöver alla tumhållningar vi kan få! :)

Åsa sa...

Klart han gör :)
Söt han är, din make!

Kramar Åsa

Joanna Björkqvist sa...

Åsa: Tack så mycket, jag hoppas verkligen det! :) Och ja, han är så söt så! :)

Kramar!

Lala sa...

Haha, men vad gulligt! Vad duktig han är! Hoppas luvan håller vattnet borta från örat, låter ooont!

Joanna Björkqvist sa...

Lala: Yepp, han är duktig, men också lite väl vild... Håller tummarna för det är örat nu... :)

mockapocka sa...

Skam den som ger sig. Lycka till, till honom!