Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 22 oktober 2011

Firar med ny tävling


Jag är jätteglad och tacksam över att så många tittar in hos mig, tar del av mina funderingar och mitt liv och dessutom lämnar fina och härliga kommentarer. Mitt liv har blivit rikare sedan jag började blogga och jag älskar att få ta del av era liv. Idag kommer antalet sidvisningar att överstiga 30 000 och det tycker jag är värt att fira.

Därför är det dags för en ny tävling här hos mig. Den här gången lottar jag ut sex vinglasmarkörer som jag gjort och jag skulle själv inte klarat mig utan dessa fantastiska små smycken.

Vi har ofta vänner på besök och det händer att vi börjar kvällen i köket med ett glas vin medan vi gör det allra sista inför middagen. Eftersom alla då flyttar sig lite hit och dit är den ständiga frågan var just mitt vinglas har hamnat. Samma sak är det när vi är på altanen. Då går folk också omkring och ställer sina glas lite här och var, för att en stund senare undra var det blev av.

Med vinglasmarkörer är det lätt att veta vems glasen är och jag använder dem jämt. Det ser dessutom lite fint och pyntat ut att ha något hängande vid foten.

Jag har lite olika varianter, men idag vill jag lotta ut ett sexpack med glashjärtan i olika färger eftersom hjärtat är en given symbol för kärlek och jag är så glad över all den kärlek som strömmar till och från min dator.


Så här gör du för att tävla:

Skriv en kommentar till detta inlägg där du skriver något kärleksfullt till mig, till bloggvärlden eller till alla medmänniskor på jorden. Vem det är till spelar ingen roll - all kärlek är vacker och välkommen!

Då får du en lott. För att få två lotter länkar du på din egen blogg till denna tävling och då skriver du i kommentaren att du gjort det.

Tävlingen är öppen fram till söndagen den 30 oktober klockan 23.59. Jag skriver lapparna med alla era namn på och dottern drar vinnaren under överinseende av min dokumenterande kameralins. På måndagen den 31 oktober presenteras den lyckliga vinnaren.

Lycka till och kärleksfulla kramar till er alla!


35 kommentarer:

Kristina Svensson sa...

Å vilka snygga vinmarkörer och smarta. Jag vet precis vad du menar med att man ställer ifrån sig sitt glas någonstans och sedan är frågan, vems är mitt (brukar försöka kolla läppstiftsfärgsrester).

Jag vill såklart gärna vara med och tävla även om antalet gäster hemma hos mig just nu är högst begränsat eftersom jag bor i en byggarbetsplats. Men de kan väl inte hålla på och bygga i all evighet? (Bara till 2013 eller så).

Så tack för din tävling och tack för alla roliga blogginlägg du skriver. Ser fram emot att få chansen läsa din bok!

Ha en bra dag!

Anki sa...

Åh vad fint och höstvackert du gjort (och tack för att jag slipper drabbas av galet chokladbegär flera gånger om dagen!) :-)

Jag vill VÄLDIGT gärna vinna ditt hjärta! <3 Eller dina hjärtan!
Kärlek och hjärtan kan man aldrig få för mycket av.

Jag väljer att hylla mitt eget hjärta som jag rymmer så mycket kärlek - på gott och ont - och som svämmar över ibland av alla känslor för de många jag älskar! Jag skulle inte vilja leva en sekund utan det!
:-D <3 <3 <3

Jag länkar naturligtvis för att fler ska hitta till dig och tävlingen, och lite för att dubbla mina chanser! :-)

VARM KRAM!!

♥ Carina ♥ sa...

Godmorgon söta rara!
Åh vilka fina, dom vill jag gärna vara med och vinna (jag länkar)
Har du gjort dom själv? Vad duktig du är!
Då blir det extra kul att vinna (om man skulle vinna)
Ha en härlig lördag! Kärlek till dig!
Kram kram

Åsa sa...

Oooh jädrar va smart! Den där idén borde du sälja in på Ikea el Mio eller ngn stor kedja :) skulle bli hur populär som helst.

Å det fina, jag tycker att du är väldigt vacker. Du ser så varm och trygg ut och vissa har bara det där å du är en av dom.

Kramar å toppenlördag på dej!

Desirée sa...

Men vad fiffigt!! Tänk att jag aldrig vetat att jag saknat dessa söta - vill gärna vinna :)

En liten kärleksdikt får du här:
"Allt som vi verkligen älskar är oersättligt, och allt som vi kunnat tänka oss ersätta har vi aldrig i sanning älskat." Henrik Jonsson

Kram & önskar dig en kärleksfylld helg

Anonym sa...

Tack för all värme och inspiration du bjuder på i din blogg Joanna!<3 Kikar dagligen in för att se var som pågår i din värld och hade pirr i magen när "vi" väntade svar om boken, hoppas allt kommer gå bra nu med sista revideringen så julen kan kompletteras med din bok, stooor kram och tack för allt! <3

Duktiga Tjejen sa...

Vad fint! Jag kommer dock inte dricka alkohol på typ två år... Men så söta de är kan man ju alltid gå runt med vatten i glasen! :)

Jag läser alltid din blogg, en av de första jag kikar in på varje dag. Du känns mer och mer som en vän och är ett jättebra stöd i utgivarprocessen. Är otroligt glad för att vi har "lärt känna" varandra och jag är övertygad om att vi ses snart. Just ser SÅ fram emot din bok! Stor kram härliga Joanna!

Joanna Björkqvist sa...

Oh, så glad jag blir över alla fina och kärleksfulla kommentarer som redan väller in!

Kristina: Japp, de är verkligen användbara och lite lättare att hålla ordning på än läppstiftsresterna som jag också kikade på förr! :) Tack för fina ord om mina inlägg och jag ser fram emot att läsa din bok också, när jag nu bara kan släppa min egen! :) Ha en fin lördag!

Anki: Hihi, nog har jag retats en smula med alla fin choklad! ;) Underbart att du har ett så stort och varmt hjärta - I like! Och tack för att du länkar och tittar in hos mig! :)

Carina: Yepp, jag gör lite olika sorter och tycker själv att de är superbra att ha! Kram och kärlek tillbaka och tack för länkningen! :)

Åsa: Åh, vad söt och snäll du är! Tack så jättemycket för dina varma fina ord - jag lägger dem långt in i mitt hjärta så jag aldrig tappar bort dem! Njut av lördagen och stor kram tebax!

My Myself and I: Vilka tänkvärda ord - tack för dem! Önskar dig en detsamma och kramar!

bubbel: Åh, tack så mycket för att du bryr dig - det värmer så gott! Nu är det inte mycket kvar så förhoppningsvis går boken att köpa om sex veckor! :) Stor kram tillbaka och tack själv för att du finns i mitt bloggliv!

Joanna Björkqvist sa...

Duktiga Tjejen: De passar även om du har bubbelvatten i glaset! ;) Håller helt med om att det är kul att vi hittat varandra! Underbart när vi tjejer kan stötta och peppa varandra i livet och med våra böcker! Jag kikar också alltid in hos dig och kollar hur du har det! :) Kramar och ha en underbar och vilsam helg!

Villa Frejas bokblogg sa...

Å, har du gjort de här fina?! Vad duktig du är. En perfekt vinst jag vill ha chansen på.
Och ja, vad ska jag säga... skit i Jante. Du är perfekt, unik och alldeles underbar, precis som du är. Precis som alla är!
Det har jag själv intalat mig under en längre tid och till sist har det fungerat :)
Och så... gillar jag din blogg såklart, annars skulle jag inte kika in här :)
Kram.

ansepanse sa...

vilken fiffig idé :) och så underbart vackra men
jag är inte med i utlottningen eftersom vi inte dricker vin överhuvudtaget
en fin helg till dig - bamsekramar

Maria sa...

Vilken otroligt bra idé! Den borde du ta patent på!!

Jag är en av dem som aldrig har koll på mitt vinglas så om jag inte vinner kan du väl lägga ut en instruktionsvideo (eller i alla fall en beskrivning) på hur du gör dessa underbart vackra och finurliga små godsaker!

Självklart lägger jag en länk till dig så att jag fördubblar mina chanser - jag är ju inte så duktig på att pyssla.....

Maria sa...

Vet inte riktigt varför jag inte är en av dina följare - jag tittar ju in till dig titt som tätt....

Det är nu åtgärdat!

Dubbelkram (glömde det i förra kommentaren!)

Fru Gårman sa...

Jag pausar så jag kan inte länka, vill heller inte vinna helst, vill bara önska dig en bra dag! :)
Kram!

Anonym sa...

Waoooooo så läckra ♥...

Kärleksfullt vare ja'...1Lott!

"Kärlek är som gödsel....
Värdelös så länge den inte sprids/visas"

Marina sa...

Jättefina och himla praktiska också! Klart jag vill vara med på ett hörn, men eftersom jag inte lyckats få kläm på det där med att länka, så hoppar jag över den biten - jag och tekniken går inte alltid hand i hand... Ha en bra dag! Kram

Anonym sa...

Jag vill gärna vinna de här fina, jätteroligt att smycka glasen med. Till och med det enklaste vinglas kommer ju bli hur fint som helst med ett av dina hjärtan på.

Jag länkar på min blogg ikväll eller imorgon. Kram och ha en trevlig helg!

Joanna Björkqvist sa...

Husfrun: Åh, vad snäll och klok du är! Jante kan slänga sig i väggen! ;) Varm lördagskram!

ansepanse: Vin som är så gott! Men ni har säkert något annat som ni gillar! :) Nästa tävling hoppas jag faller dig bättre i smaken! :) Massor av kramar!

Maria: För sent att ta patent, men det är ändå trevligt att göra egna! Välkommen som följare också - jag är själv så himla dålig på att klicka på det där, så jag måste kolla om jag klickat på dig annars gör jag det! :) Lördagskram!

Fru Gårman: Jag blir alldeles varm om hjärtat! Du står på paus och tittar ändå in till petite moi - TACK! Hoppas du nu njuter av pauser och så när lusten är tillbaka så ropar du HÖGT! :) Kram!

Fru Eriksson: Haha, väldigt klokt kärleksvisdomsord!!!! Något att tänka på, minsann! :)

Marina: Det är alltid lurigt med tekniken - I know! Men nu är du med i alla fall och det gillar jag! :) Önskar dig också en fin dag! Kram!

Helena: Det ser faktiskt alltid lite småmysigt ut med dem på - tack! Ha en riktigt fin lördagskväll! Kram!

Anonym sa...

Åh, vad fina...

Ett hjärta är ju kärlekens symbol, och även den symbol jag har som favikon. Självklart vill jag vara med i din tävling och få en chans att vinna dessa.

"Där hjärtat är med finns kärlek."

Anonym sa...

Glömde skriva att jag länkat till ditt inlägg här...

Joanna Björkqvist sa...

GlimraSkimra: Tack för både snälla ord och länkning! :)

Väldigt vackert talesätt också - mycket tänkvärt!

Camilla sa...

Oj...här höll jag på att gå miste om en tävling. Klart att jag ska vara med.
Gud så fina.
Dom VILL jag ha!
Jag länkar nu på en gång. Bilden kommer att synas på min högra sida på bloggen.
Kram på dig!

Joanna Björkqvist sa...

Välkommen in i matchen, Camilla! Såg din fina länkning också! Kram!

Sjubarnsmamma sa...

Hamnade här via en annan blogg och här stannar jag nog kvar :-) Såg att din tävling går ut snart och jag vill absolut inte missa chansen att vinna dessa fina vinglasmarkörer. Du är verkligen duktig.

Jag har länkat och tipsat i min blogg http://www.sjubarnsmamma.com/2011/10/jag-tavlar-hos-johanna.html#axzz1bdoJJ1pp

Jag är en människa som försöker se allt det positiva i det negativa. Kan man göra det så blir livet enklare att leva. Många gånger hänger man upp sig på det negativa och man mår så dåligt. Kan man ta fram det som är positivt så blir livet så mycket enklare att leva.

Man lever bara en gång och livet är värdefullt. Inte bara mina barns eller sambons utan även alla andras. Så som ditt och mitt. Alla bär vi på kärlek och alla är vi värda att älska och älskas.

Joanna Björkqvist sa...

Smulan: Så trevligt att se dig här och jag har hälsat på hos dig också! Tack för alla dina fina och kloka ord! Jag håller verkligen med dig!

ANNAS TÄVLINGSTIPSARBLOGG sa...

Har tipsat här

http://molnboanna.blogg.se/2011/october/vinglasmarkorer-3010.html

Anonym sa...

Jag tävlar gärna! Vinsten är ju inte bara praktisk utan också så vacker att ha som prydnad på vinglasen.

Hoppas du har en trevlig lördagkväll!

Hälsningar Sandra
santtu_nyberg@hotmail.com

zeinab sa...

jag e med. hoppas jag vinner
Zeinab-msn@hotmail.com

Anette sa...

Men vilken underbart smart ide av dig kära vän att ha på vinglasen. hur skulle man klara sig utan dem. Med dessa skulle man kunna ha mingelparty och alla kan gå omkring med sina glas och ställa här och där och inte tappa bort det ;) Som lätt händer.....
Du är en av de smartaste och härligaste vänner jag har. Tack för att vi fått varandra i våra cyber liv =)

Kramar @nette

Joanna Björkqvist sa...

Annas tävlingstipsarblogg: Tack så mycket för läkningen! :)

Sandra: Välkommen in i matchen! :)

Zeinab: Välkommen att vara med! :)

@nette: Men ååååh, vad gullig du är, fina @nette! Jag är också så glad över att vi hittat varandra här - alltid lika mysigt att höras av! Kramar i massor!

Anneli Stålberg sa...

Det är ju här jag ska tävla om de fina vinglasmarkörerna.
Min kärlek ger jag till alla underbara, fantastiska bloggare som bor i min dator och som gör livet så mycket härligare att leva :D

Mamma Mia sa...

jag hoppas förra brevet kom..annars vill jag hjärtans gärna vinna dessa markörer till min födelsedag..

en kramig hälsning till dig...mamma mia

Joanna Björkqvist sa...

Anneli: Jag håller helt med - tänk så mycket positivt som varje dag susar omkring i vår bloggvärld! Underbart!

Mamma Mia: Detta är det enda jag hittar från dig... Men nu är du med i utlottningen i alla fall! Kram!

Anonym sa...

Det finns inget bättre sätt att visa mina vindrickande väninnor kärlek än att pryda glaset med hjärtan gjort i kärlek!
Allt gott!

Joanna Björkqvist sa...

Mie: Det har du rätt i - bra tänkt! :) Ha det gott du med!