Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 30 oktober 2011

Men presenterna är kvar

Den här vackra boken fick jag igår och den passar
mig helt perfekt - jag som älskar mingel!

Jag tycker alltid är det är lite tråkigt när festen tar slut, fast jag förstås inser att den inte kan pågå för evigt. Då är det trevligt att presenterna i alla fall finns kvar, trots att gästerna har åkt iväg.

Vid lunchtid hämtade jag min fina väninna som åkt tåg från Malmö och hon är trevligt nog fortfarande kvar, så vi kan runda av gårdagskvällen med lite mysprat kring frukostbordet innan det är dags att köra henne till stationen igen.

De här tjusiga rosorna fick jag av
chardonnayflickorna!
Igår började vi med att ta ett glas vin på altanen på eftermiddagen och där blev vi sittande både länge och väl. Den klassiska chardonnaytimmen började redan halv fyra när en underbar granne, som för övrigt är den som lanserat begreppet chardonnaytimme vår bekantskapskrets, dök upp tillsammans med en härlig väninna som jag har haft nöjet att träffa på flera fester förut.

Jag hade lite småfix kvar inför att tjejgänget skulle drälla in vid 18-tiden, men självklart kunde jag inte motstå det mysiga i att fira c-hour utomhus, så jag kastade alla plikter åt sidan och bänkade mig med vin, crostini och en skaldjursröra.

Tiden sprang verkligen iväg och när jag två och halv timme senare frågade vad klockan var, för det hade blivit rätt mörkt kring oss, var den 18.06! Jösses! Jag som inte ens bytt om och sminkat på ett extra festlager! Mina väninnor kunde ju komma när som helst!

Och jodå, det gjorde de också. Jag hann inte mer än resa mig upp, så plingade det på dörren!

Denna fina blomstergrupp pryder nu matsalsbordet!
Jag rusade mot dörren och bestämde mig hastigt och lustigt för att de kläder jag redan hade fick duga, för visserligen var det ingen klänning, men åtminstone en tröja med glitter i och det kan ju aldrig vara fel.

Sedan droppade resten av gänget in allteftersom och strax efter sju tog vi farväl av c-hour-flickorna och fortsatte med middagen inomhus.

Vi fick en helt underbar kväll tillsammans och Malmökompisen är kvar, men i övrigt är det mest presenterna som fortfarande påminner mig om den mysiga kvällen igår...Specialimport, minsann!

7 kommentarer:

Anonym sa...

~Underbart~
♥-e Kramen!

Joanna Björkqvist sa...

Fru Eriksson: Alltid mysigt att få presenter! Kram tebax!

Marina sa...

Låter jättehärligt!

Joanna Björkqvist sa...

Marina: Verkligen! Hoppas saltlakritsen har kommit nu!

anette sa...

Nyfiken jag blir på Mingelmat boken.
Härligt med lite presenter.
Rosen är ju bara så ljuvlig också.
Ha en skön söndagskväll
kram

Åsa sa...

En underbart god kväll på alla sätt!! Just nu läser jag och läser och kan inte sluta!!Kram åsa

Joanna Björkqvist sa...

Anette: Det är en helt underbar vacker bok! Jag skulle kunna tänka mig nästan allt i den... Visst är det alltid lite kul med presenter, det går ju inte att neka till det! ;)

Ha en fin kväll du med! Kram!

Åsa: Visst var det en härlig kväll - som vanligt när vi ses! ;) Vad kul att du läser - jag förstår om du inte kan sluta för jag kände samma sak! Kram!