Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 7 oktober 2011

Spännande drink och ny DumleI skymningen bjöd jag hit min syster på en spontan drink och då hade jag köpt Rose´s Blueberry för första gången för att den såg så fin och lockande ut.

På baksidan av flaskan stod Blueberry Collins, så den drinken blandade vi raskt till. Den bestod av gin, Rose's Blueberry, Rose's lime och bubbelvatten.

Det var riktigt gott och den var dessutom väldigt fin!

Nu smygstartar vi julen med Dumlekolor med pepparkaksmak.

Eller är det inte lite väl tidigt?

6 kommentarer:

mockapocka sa...

Njäe...det tycker jag nog inte. Ett regnigt oktober behöver lite julsmygstart. Måste blivit en läcker färg på den där drinken. Kan tänka mig att blanda den bara för den sakens skull.

Ok, kan väl tänka mig att dricka den också.

Joanna Björkqvist sa...

mockapocka: Den var både vacker och god vågar jag säga! :) Blanda den var trevligt, men dricka den var snäppet bättre! ;)

Camilla sa...

Mums. Vad mycket gott du fått i dig. Nä...det är inte för tidigt. Det är ju första advent nästa månad :)
God morgon!

Duktiga Tjejen sa...

Pepparkakssmak är ju gott året om!

Jag dricker alkohol så himla sällan, typ jobbmiddagar eller om jag blir bjuden på middag. På fredagar njuter jag v ört-the, haha. Kom just på det när jag såg hur gott det såg ut :)

Joanna Björkqvist sa...

Camilla: Det var riktigt gott och Dumlekolorna har ju en underbar och mjuk konsistens! Och japp, tiden till första advent kommer ju att gå superfort som vanligt - vi är snart där!

God morgon!

Duktiga Tjejen: Hur kommer det sig att du så sällan dricker alkohol? Jag älskar mitt fredagsvin! Och får jag en drink (eller gör en själv rättare sagt) så blir jag jätteglad! :)

Hanna Lans sa...

Jag är helt med dig Joanna! Måste har fredagsvin! Eller en härlig drink, men av någon anledning blir det fler drinkar på sommaren och mer vin på hösten.

Ört-thé? Njae ... Men hallon/blåbär/yoghurt i rött thé, det är finfina grejer det!