Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 19 oktober 2011

Busväder med hagel

Det har ösregnat nästan hela dagen och haglade vid lunch, minsann.

Nu har jag varit på dotterns skola i ett par timmar och träffat en lång rad med lärare på en grymt hektisk speeddejting. Det var snabba klipp eftersom vi endast hade tio minuters samtalstid per lärare och dessutom skulle hinna transportera oss till nästa på nolltid.

Samtalet med bildläraren blev ungefär som förväntat, så jag tror ingen av oss var direkt nöjd. Trist, men inte mycket att göra åt. Nu är det faktiskt i alla fall så att dottern från och med denna veckan inte har en enda till bildlektion i hela årskurs 6, för i måndags var det teknik på det passet istället och så ska det vara terminen ut. 

Vilka ämnen som kommer att ligga där under vårterminen har jag ingen aning om, men det blir tydligen inte bild i alla fall, för de har visst bara sju veckor. Sorgligt att behöva säga att det känns lite skönt. Det trodde jag aldrig att jag skulle göra.

Ikväll har vi årsmöte i vår vägsamfällighet och där är jag sekreterare så jag får ägna mig åt helt andra skriverier än bloggande under ett par timmar. 

Typiskt, för det är förstås mycket roligare att blogga än att föra protokoll.

Någon som håller med mig...?


11 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

En riktigt kall dag har det varit, burr.
Ha så trevligt på mötet.

♥ Carina ♥ sa...

Jo... blogga är nog snäppet roligare, hahaha
Kram

nillas liv på pinnen sa...

MYCKET roligare!

Tankar vid midnatt sa...

I södern har solen lyst starkt men vinden varit kylig. Speeddating - gillar verkligen uttrycket i detta sammanhang - det ska jag ha den 15 november men vi får hela 15 min på vardera 6 ämnen. Blogga är mycket riktigt trevligare än att föra protokoll för dessa ska ju renskrivas dessutom... Kram

Mallan sa...

Sån speeddejting hade jag inte klarat, jag hade inte kommit ihåg ett ord! hoppas de inte inför sådant här.....

Joanna Björkqvist sa...

Husfrun: Hu, ja, vilken kylig dag. Och mötet var hyfsat snabbt avklarat, så det var skönt! ;)

Carina: Onekligen! Kram!

Nilla. Utan tvekan! :)

Tankar vid midnatt: Finurligt nog var mötet hemma hos mig, så jag skrev in allt på datorn direkt och behöver inte renskriva alls! :)

Mallan: Jag var väldigt glad över att dottern själv var med, för eftersom alla lärare är nya för mig hade jag aldrig kommit ihåg allt de sa om jag skulle rapportera till henne efteråt. Det var snurrigt nog som det var! :)

Susanne sa...

Ogillar att skriva protokoll

Anneli Stålberg sa...

Håller definitivt med :)

Joanna Björkqvist sa...

Susanne: Jag har varit ständig protokollförare på alla arbetsplatser och i alla föreningar i hela livet, så i nästa liv ska jag inte skriva ett enda! ;)

Anneli: Härligt att höra! :)

Marina sa...

Får jag välja, så inte blir det protokoll!

Joanna Björkqvist sa...

Marina: Absolut inte här heller! ;)