Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 2 oktober 2011

Åh, en fin vänaward!
Det är så underbart med all den värme, omtanke och kärlek som finns här i vår bloggvärld. Idag fick en jättefin vänaward från Tankar vid midnatt och jag blev så glad och varm i hjärtat. Tack så jättemycket!

I uppdraget som följer med denna award ingår att jag ska brodera ut början på några meningar och här kommer de:

När ingen ser/hör mig så brukar jag ropa lite högre och vifta lite mer, för här är jag! (Visst är det underbart när man tar sig friheten att tolka inledningen hur man vill?! Så här var det nog inte tänkt, men jag gillar att tänka nytt och eget!)

Jag går aldrig hemifrån utan en tråd på kroppen. Det skulle vara oerhört pinsamt för både mig och de som i så fall skulle få syn på mig.

Min blogg heter som den gör för att jag inte ville ha några som helst begränsningar. Jag ville att allt skulle rymmas på min blogg, även om fokus ligger på det goda i livet, och då var det enda tänkbara namnet Joannas universum, för i ett helt universum måste det finnas plats för allt!

Vågade jag så skulle jag nog inte göra det ändå. Jag kan inte komma på en enda grej som jag inte gör för att jag inte vågar. Jag är inte så mesig, utan gör nog det jag vill. Fast det finns MASSOR av grejer som jag aldrig skulle göra av andra skäl än att jag inte vågar. Men jag har inget som jag drömmer om och där bristen på mod sätter stopp.

Om tio år kommer jag att ha gett ut min bok. Jorå. Förhoppningsvis ska det inte gå så lång tid heller...

Nu kommer den jobbiga biten, för nu ska jag skicka denna stafettpinne vidare till fem andra bloggare som jag tycker förtjänar en vänaward och det är jättesvårt, för jag är så glad och tacksam för er allihop och skulle helst skicka den till er ALLA! För det finns så mycket underbar vänskap här i bloggvärlden och det är värt att uppmärksammas.

Jag förstår dem som inte vill eller kan välja ut fem, men samtidigt vet jag själv att det är kul att få en award och då måste jag ju också kunna skicka ut några själv. Så nu har jag kämpat och funderat. Jag har också kikat runt lite så att det inte redan ligger en likadan hos er och idag blir det dessa härliga bloggare som får en award:

Maria Engelwinge

Duktiga tjejen

Carina

Stoffe

Anki

Ni sprider alla en massa värme och jag blir glad varje gång jag får en kommentar av er och varje gång jag tittar in hos er! Varm kram och låt nu stafettpinnen vandra vidare, så sprider vi ännu mer glädje, kärlek och vänskap!

7 kommentarer:

Anki sa...

Tack fina goa bloggvän!!!

Det värmer!

Kramar!

Joanna Björkqvist sa...

Anki: Vassego! Kramar!

Marina sa...

Grattis till detta! Visst är den underbart gullig!

Stoffe sa...

fina fina du <3
det behövdes idag

Joanna Björkqvist sa...

Marina: Tack så mycket och ja, den är supersöt! :)

Stoffe: Alltid lite skönt med uppmuntran! Hoppas det har gått bra i tvättstugan - jag är inne på min tredje maskin nu... :)

♥ Carina ♥ sa...

Tack gulle dig! Mina svar kommer snart på en blogg nära dig :)
Kram

Joanna Björkqvist sa...

Carina: Det ser jag fram emot! :) Kram!