Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 31 oktober 2011

Halloweenmys med familjen

En brie som legat ute i fem timmar kan aldrig vara fel ...

Nog är det lite underbart att det är Halloween en måndag? För några timmar sedan kom de finaste barnen hem igen tillsammans med mor och far och liten vit ulltott (hunden Alice) och nu har vi precis ätit en massa god plockmat och druckit ett glas vin också. Det känns riktigt busigt en måndag, så det måste vara ett busglas.

Bara två barn har hittills ringt på dörren och vrålat "Bus eller godis?" och det är intressant med tanke på att det är idag det är Halloween och det i lördags kom nio barn...

Tunnbrödssnacksen som är på bilden är så vansinnigt goda att de alltid tar slut i ett nafs. De är salta och spröda och helt oemotstådliga. Ljuset med den glada spindeln skapar också lite härlig stämning.

Idag har vi öppnat en påse Julskum Polka 2011 och det var som att kastas tjugo år tillbaka i tiden. Minns ni Nickel? Det fanns original och frukt att välja på och original var min absoluta favorit. De här tomtarna smakade precis som de gula nickeltabletterna gjorde. Jag kan fortfarande inte förstå hur ett sådant gott godis plötsligt kunde försvinna från jorden yta. Åh, så gott det var att få smaka det igen!

Happy Halloween - hur firar ni?8 kommentarer:

Hanna Lans sa...

I vårt område firades det igår. Men i lördags blev det majonnäs, senap och ketchup på fina mammans bil när hon inte hade godis till barnen/tonåringarna när jag var hos dig på god middag. Förvirrade svenskar ...

Mallan sa...

Åh ja - Nickel! Vart tog de vägen?

Susanne sa...

Mitt förra inlägg fick ett error, så jag försöker igen.
Hemma på min gata lyser småspökena med sin frånvaro.
Sv: Räknar riktiga städer. I mitt förr liv hade vi husvagn så jag har sett mycket i Sverige och Europa

Malla sa...

muuuuums med julskum, fast jag gilla originalet bättre :)

♥ Sanna ♥ sa...

Firar inte alls mycket.. var mer fest för...nu har vi inte orkat med..
Hoppas att du får en fantastisk kväll
KRAMISAR

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Vad oschysst! Jag trodde bara man busade med de som nobbade godiset! Ogilla!

Mallan: Visst var det gott?! :)

Susanne: Men vad är då riktiga städer? Så intressant, tycker jag. Vi har varit på Bali - men kan man säga att det finns en stad är...?

Malla: Jag gillar båda supermycket - godisgris! :)

Sanna: Hoppas ni myser på något sätt ändå! Kram!

Anonym sa...

Vad fint ni gjort med spindelljus och allt!:) Vi firar Halloween på lördag då vi kommer ha stor baluns för sonen som fyller 18 år så den här helgen blev lugn..kram!

Joanna Björkqvist sa...

bubbel: Då hoppas jag att ni får en riktigt trevlig lördag! Kram!