Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 11 oktober 2011

Sång, presenter och hurrarop


Idag fyller min käre make år och efter dramatiken i söndags är vi alla glada över att vi kunde smyga in och sjunga vid sängen här hemma som vi brukar göra. Barnen skuttade så piggt och glatt upp ur sina sängar för att kunna uppvakta sin pappa och det är alltid lika gulligt.

Jag som alltid tar så många bilder upptäckte på morgonkvisten att jag knappt har några nytagna fina bilder på maken där han inte vindsurfar. Det finns några när han städar poolen, klipper gräset och gör andra viktiga saker, men inget där han bara ser snygg och cool ut medan han tittar in i kameran.

Vindsurfingbilder finns det däremot i massor, men det är ju inte riktigt det jag vill ha just idag.


Under dagen kommer jag att kika på offerter från ett tryckeri och jobba vidare med utgivningen av min bok när det gäller ISBN-nummer, baksidestext (den måste precis som allt annat kortas!) och distribution till Adlibris och Bokus. Ett spännande, men snårigt arbete, som jag inte har någon erfarenhet av tidigare.

När kvällen kommer ska vi fortsätta att fira maken och då ska vi äta en massa goda saker och förmodligen dricka lite bubbel också. Det är ju aldrig fel.

7 kommentarer:

Hanna Lans sa...

God mat och bubbel är verkligen aldrig fel! Stort grattis till maken!

Och du, vad gäller Adlibris, så läs igenom avtalet noga, så att du förstår skillanden på pris till kund, f-priser etc. På ett ställe missade jag att det var Adlibris som var benämnd "kund" (jag trodde det var köparen på Adlibris som var kunden) och skrev därför fel pris. Det har jag fått äta upp ...

Åsa sa...

Va kul! Hoppas ni får en toppendag och kväll! Med extra mycket kärlek och bubbel :)

Kramar

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Tack så mycket för grattiset!

Jag skulle GÄRNA prata lite med dig IRL om detta med avtalen och ISBN-nummer och allt det där jobbiga. Du kan ju sånt! Kan vi höras om detta? Hoppas!!! :)

Åsa: Vad gullig du är - tack och det hoppas jag med! Kramar!

Anneli Stålberg sa...

Det låter lite mycket med allt man måste kunna när man ger ut sin bok själv. Det finns säkert många som kan hjälpa dig som redan gått igenom hela processen :)

Grattis till maken! Ha en riktigt skön och mysig kväll tillsammans.

Hanna Lans sa...

Du kan väl maila ett telefonnummer till info@berghemforlag.se så ringer jag upp dig?

Marina sa...

Ha en bra dag!

Joanna Björkqvist sa...

Anneli: Alldeles för mycket, tycker jag just nu! ;)

Tack så mycket - önskar dig också en fin dag och kväll!

Hanna: Tusen tack, underbara du, det kommer pronto! :)

Marina: Tusen tack och detsamma!