Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 31 oktober 2011

Och vinnaren är ...


Äntligen blev det dags att dra en vinnare i utlottningen av de sex vinglasmarkörerna som jag gjort. När jag vikt ihop lapparna och snurrat dem runt, runt ett par varv ställde jag mig på en stol för att ta en bild av hela samlingen och då hade lapparna råkat lägga sig nästan precis som ett hjärta. Genom att justera bara ett par av lapparna så blev det denna vackra hjärtform och det stämmer ju helt med temat.

Jag ville skicka kärlek till er trevliga bloggläsare som varje dag förgyller mitt liv med era inlägg och kommentarer, så därför valde jag vinglassmycken med hjärtan i olika färger och bad er skriva något kärleksfullt som kommentar. Mitt hjärta blev alldeles varmt av alla underbart vackra och fina kommentarer och helst skulle jag vilja skicka en vinst till er allihop, men faktum är att jag inte har så många, för det är inget stort företag jag driver, tyvärr.

Så här gick dragningen till i bilder:

Dessa tävlingsdeltagare har chansen att vinna markörerna:Sedan vek jag ihop alltihop med två veck och det var då hjärtat på den första bilden dök upp. Vid lunch kom min söta dotter, som jag lovat få dra vinnaren även denna gång, och här sitter hon och blandar runt lappar själv, så det ska vara ordentligt omrört i grytan.


Därefter fick hon blunda och dra en lapp. Hon funderade en stund, men tog sedan den här:Och vinnaren blev:Massor av grattis till dig, Maria!

Hoppas du kommer att få stor användning för vinsten! Hör av dig med din adress så kommer de med posten så fort som möjligt. Du hittar min mejladress i vänsterspalten på min blogg om du inte vill skriva din adress här som kommentar.

Ett varmt och hjärtligt (!) tack vill jag rikta till er alla som deltagit i tävlingen! Nästa gång kanske jag kan lotta ut min roman - det vore sjukt kul!

15 kommentarer:

Maria sa...

Tjohoooo!!

Gissa om jag blev glad nu!!

Tacka gulliga dottern från mig som var så duktig och drog lappen med just MITT namn!!

Ska genast mejla min adress till dig. Och så får jag bjuda hem lite vänner nästa helg så att jag kan inviga min vinst!!

KRAM :D

♥ Carina ♥ sa...

Grattis till Maria!!
Och tack ska du ha Joanna, för en fin tävling :)
Kram

Duktiga Tjejen sa...

Ärsh, hon drog ju fel lapp! ;)

Joanna Björkqvist sa...

Maria: Stort grattis till dig igen! Dottern blev så glad över dina fina ord! :)

Nu åker jag och postar! Kram!

Carina: Tusen tack!

Duktig Tjejen: Typiskt! ;)

Sjubarnsmamma sa...

Grattis Maria :-D

Marina sa...

Ett grattis till Maria!
Men som ni vet, otur i spel...;)

Anonym sa...

Grattis Maria, jättegrattis.
Självklart är jag avis men jag lovar, inte ett dugg missunnsam! :)
Allt gott!

Anonym sa...

Stort grattis Maria. Du kan verkligen ha en fest som väcker uppseende och sprider glädje med de här fina vinglashjärtanen!

Och ja, Joanna, nu väntar vi med spänning på din bok. Eventuell vinst eller inte i en tävling om den... spelar ingen roll för HA den ska jag hur som helst!:-)

Joanna Björkqvist sa...

Tack så mycket Smulan, Marina, Mie och Helena för positiva kommentarer! :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Grattis Maria :)
Och jag förvånas så över de fina lott-lapparna, vilket jobb du gjort med dem alla Joanna.

Hur gick du tillväga med ditt bokmanus? Skickade du in det när hela boken var färdig eller skickade du små fragment? Och skickade du till flera bokförlag samtidigt? Undrar hon som inte vågar skicka in sitt bokmanus. Än!

Joanna Björkqvist sa...

Husfrun: Jag gillar när det är fint, så tack för att du tyckte att lapparna var fina! :)

När det gäller mitt manus så är det så här:

Jag har inte skickat in mitt manus till några förlag! Jag har bestämt mig för att ge ut det själv iställlet! Jag kan inte tänka mig att vänta 6 månader på att någon ska säga bu eller bä. Jag gillar inte att vänta.

Egentligen skickade jag in manuset för ett år sedan till de största förlagen, men då var det på typ 850 sidor. Som du genast förstår var det knappast tal om fragment utan HELA manuset! ;)

När jag fattade hur lååångt vet var bestämde jag mig för att korta det rejält. Nu är det 350 sidor. Lagom.

Och då vill jag inte vänta ett år till. Nu ska det ut.

Alltså började jag titta runt på tryckerier och hittade ScandBook i Falun. De trycker min bok och jag sköter själv allt annat, d v s marknadsföring och administration.

Jag tror på uppstickare. Det behövs några som utmanar jättarna.

Vad har du skrivit ???? Sååå nyfiken - berätta gärna! :)

Villa Frejas bokblogg sa...

Så spännande din resa låter. Jag håller tummarna stenhårt.
Själv har jag skrivit en ungdomsbok om en tonårstjej vars mamma sitter i fängelse. Boken är klar, behöver "bara" läsas av någon som kan ge konstruktiv kritik och redigeras ännu djupare av mig.
Jag hatar också att vänta - och ens text är som ens barn. Man vill inte att någon säger något elakt om det.

Joanna Björkqvist sa...

Husfrun: Låter som en sorglig historia... Hu... Men säkert en viktig bok! På journalisthögskolan kritiserade vi varandras texter hela tiden i flera år, så jag är ganska hårdhudad när det gäller det. Däremot blir det problem när man inte håller med om kritiken, för vem har då rätt? DET är svårt tycker jag...

Villa Frejas bokblogg sa...

Ja, det är en sorglig historia, men också hoppfull och ljus. Men framför allt viktig. Det känns som om ämnet i sig är tabu och det är viktigt, anser jag, att lyfta svåra ämnen till ytan. Så att det skamliga inte blir skamligt längre.
Kritik är nyttigt, men känsligt ibland.

Joanna Björkqvist sa...

Husfrun: Säkert jätteviktig och skönt att den är hoppfull och ljus!

Visst kan det vara känsligt med kritik och jag tror att man alltid måste bära med sig att det ofta handlar om olika människor åsikter - inte hårdfakta att det ÄR si eller så...