Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 8 oktober 2011

Blir det något SM idag?Igår kväll kom tre tävlingssugna vindsurfare hem till oss och med sig hade de en flaska rött vin till käre maken och världens sötaste bag-in-box med vitt till mig, som inte dricker rött. Jag tror faktiskt inte att jag har sett en bib på 1,5 liter någon gång förut, så jag blev genast förtjust i den behändiga storleken.

Härligt med vänner som vet vad man gillar!

På kvällen blev det självklart en hel del snack och favoritämnet fenor dök upp flera gånger som vanligt. Ni som inte lever med vindsurfare kan faktiskt inte föreställa er hur många timmar de kan lägga på att diskutera just fenor. Det är ett fullständigt outtömligt ämne har det visat sig.

Alla tre fick dela på det stora gästrummet i källaren och efter en mysig frukost har de nu gett sig iväg till Torkelstorp i Kungsbackafjorden där det är tänkt att SM i speed vindsurfing ska gå av stapeln i dag.

Problemet är bara att det efter några rejält blåsiga dagar helt har mojnat och risken att det inte blir ett enda race idag är stor.

Jag håller i alla fall tummarna för lite härlig vind!

8 kommentarer:

Åsa sa...

nämen åååh va trist! Hoppas hoppas hoppas :)
Kramar snygging :)

Joanna Björkqvist sa...

Åsa: Jag hoppas verkligen, jag med! "snygging"? Du kan minsann få mig på gott humör - tack så mycket! :) Massor av kramar!

Hanna Lans sa...

Oh no! I våran trädgård prasslar inte minsta lilla löv ... Visserligen bor vi lite i skydd av en backe från havet räknat, men ujuj, vad lite det blåser. Håller tummarna för mer vind omgående!

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Det är ju så typsikt när det blåste som tusingen för bara ett par dagar sedan... SM skulle dessutom egentligen varit förra helgen, men då ställdes det in redan på onsdagen p g a för dålig vindprognos. Detta är årets sista chans, annars blir det inget SM alls i år! Snopet!

Tack för tumhålllning!

Anonym sa...

Fina Joanna.
Tack för din kommentar.
För mig är det inte lika "hemskt" då jag och faster inte har setts så ofta 2ggr på 20 år. jag lider med pappa och hela situationen.
Fy vad livet är orättvist
kram

Joanna Björkqvist sa...

Stoffisen: Hur sött är det inte med Stoffisen???? Vilket underbart bloggnamn!

Jag förstår att det är värst för din pappa och varje gång någon blir väldigt sjuk och till och med avlider, så blir man ju påmind om sin egen dödlighet... Och visst känns livet orättvist när det händer! Lider med er alla och hoppas ni får en fin dag ändå. Kram!

Lena sa...

Håller med dig rödvin är inte bra, men blev nyfiken på bib och ska testa den.

Joanna Björkqvist sa...

Lena: Gör det! :)