Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 25 oktober 2011

En ny award - hurra!


Så trevligt att få något annat att tänka på än den där boken som jag håller på med. Idag har jag fått en blogaward av snälla, positiva och roliga Camilla, som det alltid är lika mysigt att titta in till.

Med awarden följer två uppdrag och först ska jag svara på fem frågor.

1. Varför började du blogga?

Jag hade funderat på det i flera år, men inte kommit mig för att börja, men för nästan ett år sedan bestämde jag mig och då var det dels för att jag ville ha ett ställe att skriva lite dagbok och lite funderingar på och dels för att vi snart skulle åka till Australien.

2. Vilka bloggar följer du?

Jag följer många härliga och inspirerande bloggar, även om jag inte alltid registrerat mig som följare. Jag har rätt många i mina rullgardiner högst upp på datorn och har slarvat lite med att bli följare, men jag hälsar ju på ändå. Borde kanske se över det där och klicka på att jag vill bli följare lite här och där...

3. Favoritfärger?

På kläder mest svart och grått, men annars gillar jag de flesta färger, som t ex rosa, turkos och vitt.

4. Favoritfilm?

Betty Blue är den film som gjort störst intryck på mig när jag såg den och jag älskade även musiken, som jag köpte på LP (det var tider det!).

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?

Nu när vi går mot vinter igen drömmer jag mig alltid bort till varmare länder, så jag drömmer om de flesta länder där det är varmare än 15 grader. Jag har varit i många av de länder jag drömt om; USA, Australien, Italien, Indonesien, Grekland, Kina, Egypten m fl... Nu när barnen börjar bli större skulle jag nog helst vilja åka tillbaka till USA och visa dem hur vackert det är i stora delar av det enorma landet, för det var en positiv överraskning för mig.

Nu kommer då den allra svåraste biten, nämligen att skicka awarden vidare till fem andra bloggare som jag tycker förtjänar den. Jag har så himla många bloggar som jag gillar att besöka, så helst skulle jag vilja ge awarden till er alla, men samtidigt är det så att jag själv blir så glad när jag får en award och då måste jag ju också kunna välja ut fem själv.

Idag väljer jag att skicka vidare till dessa fem, för ni har inte fått någon award av mig förut och jag hoppas att ni inte redan fått just denna award av någon annan. Det är alltid trevligt att titta in till de här intressanta kvinnorna, så gör gärna det:

Åsa
Cissa
Nillas liv på pinnen
Västgötskan
Carina

10 kommentarer:

Västgötskan sa...

Tusen tack! Vad glad jag blir. :-)

Nu fick jag en nästan likadan för ett par veckor sen. Bara någon fråga som skiljer, om jag inte minns fel. Men som sagt, tusen tack ändå!

nillas liv på pinnen sa...

Oh, tack tack tack! =)

Jag känner inte igen den här awarden, men frågorna har jag svarat på tidigare. Men jag kan väl kanske svara på några andra frågor, hitta på egna, liksom. ;)

Joanna Björkqvist sa...

Västgötskan. Typiskt, men tanken var god! ;)

Nilla: Det tycker jag - du kan säkert hitta på några roliga frågor! :)

Camilla sa...

Oj...du var snabb att göra awarden. För mig tog det flera dagar innan jag tog mig an den.
Kram på dig!

Joanna Björkqvist sa...

Camilla: Jag behövde nog ett litet avbrott från mitt eviga korrläsande av romanen! ;) Kram och tack igen! :)

Marina sa...

Visst är det kul att få lite extra uppmärksamhet sådär lite ibland...fast jag säger som Camilla - jisses vad det gick undan för dig...!

Marina sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
♥ Carina ♥ sa...

Tack snälla! Nu gjorde jag dessa frågor för inte allt för länge sedan, men tack ändå!
Kram kram

Unknown sa...

Oj, tack! Vad glad jag blir!

Jag ska försöka sätta tänderna i den här så fort jag bara hinner!

:-)

Joanna Björkqvist sa...

Marina: Japp, ibland behöver jag något annat att göra än bara kika på boken! ;)

Carina: Så blir det ju ibland! :) Kram kram!

Cissa: Vassego! Alltid lite trevligt med positiv uppmärksamhet! :)