Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 2 oktober 2011

Skön men grå promenad


Dimman ligger kvar, men den är inte lika tät som igår, så jag tog mig en promenad ner mot havet. Det var faktiskt så varmt att jag fick ta av mig den tunna jackan och gå i bara klänningsärmarna. Härligt att kunna göra det i början av oktober!

Här sitter jag och dinglar med benen
i mjuka promenadskor!

Jag tog några bilder längs vägen och det ser nästan ut som om jag gjort om dem till svartvitt, men det är faktiskt färgbilder. Jag tog några till som jag ska lägga ut framöver och där ser man bättre lite höstfärger, men jag tycker att de har var rätt trevliga också.

Lite röd färg i denna bild i alla fall och vår gummibåt i fjärran.

Vår gummibåt ligger så fint i hamnen och där för den lilla ett tag i väntan på SM i Speed vindsurfing nästa helg. Planen var egentligen att köra tävlingen denna helgen, men det blåste för lite, tyvärr. Prognosen för nästa helg är dock god, så det låter bra.

En bild säger mer än tusen ord. Blåsigt.

Efter att ha haft platt hår ett tag är mina bångstyriga lockat tillbaka i full styrka igen och idag blev de ordentligt omrufsade av vinden. Dessutom gör dimman att luften är så fuktig och alla som har lockigt hår vet att det då krullar till sig lite extra. Suck.

Jag tyckte inte att solen tittade fram under promenaden, men när jag ser bilden på mig så verkar det som om den gjorde det just när jag tog bilden, för det är faktiskt riktigt fint ljus i den. Bra tajming!

Det är då som det stora vemodet rullar in...

10 kommentarer:

Stoffe sa...

Åh vad jag blir avis när jag ser din motivation idag. Min ligger på 0 så det är bara tvättstugan som hägrar här. Grått och trist även här, men jag måste erkänna att jag trivs lite i tristessen :)

Btw: När man ska lämna en kommentar hos dig så är det en övertext, hur lägger man in den??

Joanna Björkqvist sa...

Stoffe: En tur till tvättstugan är inte heller fel ibland. En granne till oss har sitt whiskeyförråd där så när han checkar in sig i tvättstugan på sin iPhone, får han alltid en massa kommentarer på facebook! ;)

Ja du... Hur var det nu jag fick till den texten...? Det är ju ett tag sedan så jag minns inte riktigt. Det borde i alla fall vara via inställningar på Blogger. Jag ska kika och se om jag kommer på det!

Joanna Björkqvist sa...

Stoffe: Jag hittade det och det var enkelt! Jag kilar över till dig och berättar! ;)

Hanna Lans sa...

Underbart att bo så nära havet! Jag tänker alltid att jag ska gå ner oftare. Kanske en löprunda? Men nej, jag hittar något att läsa, eller något att gräva upp i trädgården, så glömmer jag av.

Anki sa...

Underbar bild på dig med vindrufsigt hår!!

Jag hoppas snart bo vid mitt älskade hav igen jag också!

Varm kram

♥ Carina ♥ sa...

Vilka härliga bilder! Underbart att kunna ta av sig jackan trots att det är oktober :)
Jag avundas dig dina lockar. Tycker dom är jättefina! Ganska typiskt egentligen, har man rakt hår vill man ha lockar och tvärtom ;)
Kram du fina och ha en fin fortsättning på söndagen.

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Havet är underbart alla årstider och jag borde också gå dit oftare. Det blir alldeles för lätt så att jag gör något annat istället...

Anki: Tack för fina och snälla ord om bilden! jag håller tummarna för att du snart får bo nära havet igen! :) Kram!

Carina: När jag var liten ville jag alltid se ut som Agnetha Fältskog; spikrakt blont hår. Inte lätt med alla dessa lockar då! ;) Men tack för snälla ord - jag blir så glad så! Ha en jättefin söndag du med! Kram!

Tankar vid midnatt sa...

Härliga och livsbejakande bilder trots dimman. Här har det varit ännu en underbar höstdag med dimmig inledning.
Blir så sugen på choklad var gång jag hälsar på dig - farligt!
Söndagshälsning

Lotta sa...

Ingen sol som orkade titta fram idag, varje dag jag vaknar så tänker jag "snälla sol kom fram och värm mig ännu en dag".
Kanske den kommer i morgon!
Fina bilder :-)

Joanna Björkqvist sa...

Tankar vid midnatt: Jag hoppas att dimman snart lämnar detta gudsförgätna land, men tackar så mycket för fina ord om bilderna!

Jag byter ju header rätt så ofta, men en del är svårare än andra att släppa. Detta är en sådan... Jag älskar ju choklad!

Varm söndagshälsning tillbaks!

Lotta: Jag vet preciiiiis hur det känns!!!! Och TACK för fina ord om bilderna!!! :)