Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 9 oktober 2011

Pokalen de kämpar om


Så här ser den ut, pokalen som vindsurfarna ska slåss om idag. Än så länge blåser det absolut ingenting, men enligt prognosen kommer läget att förbättras framåt eftermiddagen, så vi håller tummarna för att det ska bli åka av då.

Den här vackra höstbuketten fick jag!
Om det ska bli något SM i Speed vindsurfing i år, så står hoppet till denna eftermiddag. Det skulle ju kännas aningen snopet om pokalen inte kan delas ut och att spara den till nästa år blir tokigt eftersom det står 2011 på den.

Tacosmiddagen igår blev mycket trevlig och vi hade nio tappra vindsurfare, som inte fått segla på hela dagen, kring bordet. Trots det var de på gott humör och det gillar jag. Det blev faktiskt partystämning trots vindbristen, för de är vana vid att det blir så här. Jag kan inte räkna alla gånger som käre maken drällt omkring på stranden utan att komma iväg på brädan för att det inte blåser tillräckligt. 

Ändå vill de inte ge upp för tidigt, för tänk om vinden kommer till slut och de inte är där? Det skulle vara rent plågsamt.

Timme efter timme går och de bara väntar. Idag är det dessutom svinkallt, så det är underställ och vinterjacka som gäller i väntan på besked om det blir någon tävling eller inte.

Jag är så glad och tacksam över att jag får sitta inne i värmen vid min fina dator istället. Det passar mig mycket bättre. 

6 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Det kanske är en del av charmen att gå där och vänta en bra vindar. Hoppas de får tur i dag :)

♥ Carina ♥ sa...

Tålmodigt folk dom där surfarna ;)
Haha, det låter lite roligt när du skriver att "vädret kanske förbättras framåt eftermiddagen". I vanliga fall vill man ju inte ha blåst :)

Ja men då håller jag tummarna då för ett perfekt surfingväder så pokalen kan delas ut. En extra tumme att pokalen går till din man :)
Kram

Pillans sa...

ja hunden det är min lilla vovve det ..och visst har jag hunnit med annat än städning som är så tråkigt ,, en knäck kladdkaka slängdes ihop

Majken sa...

Ja inomhus med datan.... det är ju inget att förakta ;-)

Hoppas det blir lite vind i segeln & att vinnaren blir lycklig för pokalen :-)
Nu ska jag ta Zingo på en promenad, det är faktiskt ganska skönt ute nu ändå...

Ha en finfin söndag!
Kram

Joanna Björkqvist sa...

Husfrun: Ja, de lär ju känna varandra rätt bra när de hänger med varandra hela dagarna! Jag hoppas också att de får tur och tror minsann att det börjar blåsa lite nu! :)

Carina: Håller helt med dig om vädret! Vi brukar skoja om att fint väder respektive dåligt väder betyder så gott som tvärtom för vindurfare! ;)

Han skulle bli väldigt nöjd om han fick ta hem pokalen, min käre make... Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Pillan: Helt underbart fin hund måste jag säga! Man vill bara klappa den direkt! Kakan låter jättegod! :)

MerMickis: Vad skulle vi göra utan våra datorer??? ;)

Hoppas ni får en fin promenad! Vi beger oss nog till surfstranden och kikar om en stund! :) Kram!