Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 10 september 2011

Skålar glatt i champagne!


Äntligen är käre maken hemma igen efter en dramatisk tur till Tyskland som jag skrivit om förut. Redan till lunchen idag skålade vi i champagne och det berodde inte enbart på att han var hemma igen, utan något ännu viktigare (tycker han i alla fall, men jag är nog - om sanningen ska fram - gladast för att han är tillbaka vid liv...).

En bild från tävlingen - här susar han fram!
I mitten av tävlingen fick vi en föraning om att det skulle kunna komma att gå riktigt bra för honom, men det är inte över innan sista brädan är i mål, innan sista seglaren har checkat in, innan alla GPS:erna är inmatade eller hur man nu säger det på vindsurfingspråk.

Idag står det i alla fall klart att han vann hela tävlingen och inte bara ett och annat imponerade heat eller någon av alla dagarnas tävlingar. Detta gjorde han trots sin dysfunktionella vänsterhand, där en sena gått av så han måste ha den helt rak i förband...

Han vann hela European Championship Speed Tour in Germany, minsann.

Det är sannerligen värt champagne!

6 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Stort grattis från mig!

Joanna Björkqvist sa...

Åh, tack så mycket, Hanna! Vi gläder oss hela dagen! :)

Anonym sa...

Åh, grattis till duktiga maken... vilken bedrift med tanke på skadan.
Hoppas ni får en härlig och bubblande kväll! :)

Joanna Björkqvist sa...

Tusen tack, Mie! Käcka käre maken köpte en hel låda med champagne just in case, så vi får väl se om vi tar en till ikväll! ;)

♥ Carina ♥ sa...

Wow vilken prestation!! Stort grattis till din man!
Jag är verkligen imponerad, jag har testat vindsurfing en gång och jag hade väldiga problem att överhuvudtaget komma upp på brädan... :)
Kram och trevlig lördagkväll!

Joanna Björkqvist sa...

Carina: Tusen tack! Vi är faktiskt inne på ANDRA flaskan för första gången i livet samma dag, så vi har det härligt! Jag har aldrig provat att vindsurfa och antagligen är det därför jag lever idag... ;)
Kram och ha en fin lördag du med!