Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 21 september 2011

Avslöjandet av TV-programmet...

Bilderna är tagna från SVTs hemsida ur programmet den 15 september.


Jag hade tänkt att vänta tills imorgon med att avslöja vilket program jag ska vara med i, men eftersom jag (med illa dold glädje) ser att ni fina bloggläsare är lite nyfikna berättar jag redan idag, så ni kan gå och lägga er extra tidigt idag och vara rejält utvilade imorgon.

Programmet sänds nämligen så sent som klockan 22.00 i SVT1 imorgon och då är det bäst att ni håller er vakna. Jag ska vara med i Debatt som sänds direkt från Göteborg och TV-huset på Lindholmen.

Belinda Olsson är programledare och jag och några andra nära vänner till mig kommer att sitta i publiken som inbjudna gäster. Det känns jätteskönt att jag får med mig fyra fina och kloka vänner, för med sina vänner kan man ju inte annat än känna sig trygg!

Det ska bli väldigt spännande och utan att gå in på vilken ämne som ska debatteras kan jag säga att det är ett av mina absoluta favoritämnen. Jag ser oerhört mycket fram emot att få höra de andra debattera, för detta är ett nästan outtömligt ämne.

Jag kommer förstås inte att ha en av huvudrollerna, men jag är ändå inbjuden som något mer än bara en gäst i publiken, så antagligen kommer jag att få lägga mig i och tycka till. Annars hade de förmodligen inte gjort sig omaket att spåra upp mig, antar jag.

Förhoppningsvis kan jag länka till vad programmet ska handla om imorgon, men än så länge får det vara en smula hemligt. Då får det också vara hemligt varför de letade upp mig och mejlade mig, men i morgon kommer förhoppningsvis alla frågetecken att rätas ut.

Hoppas ni kikar! Och hoppas att jag sköter mig...

8 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Nu blir jag lite konfunderad. Var det på min blogg du hade sagt var du skulle vara med? För jag visste ju redan ...? Kul, i vilket fall som helst!

Anonym sa...

Så bra att du förstår oss nyfikna individer som bara inte KAN vänta på så här stora nyheter. Kram på dig och lycka till :-)

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Ja, jag smygskrev det till dig eftersom jag tyckte att det var så otroligt märkligt med tanke på länken jag skickat dig bara någon timme tidigare! ;)

Helena: Jag blir ju så glad när ni bryr er om mig! Kram och tack, jag kan behöva lite lycka till! :)

Mallan sa...

Klart vi kommer att kika!

Susanne sa...

Jag är i Bremen i morgonkväll så jag får kolla på det på SVT-play

Joanna Björkqvist sa...

Mallan: Kul att ni tittar, men lite pirrigt! :)

Susanne: Låter härligt att få vara i Bremen! Jag får också nöja mig med SVT Play! ;)

Fru Gårman sa...

Spännande! Ska titta! :)

Joanna Björkqvist sa...

Fru Gårman: Verkligen spännande! Titta med snälla ögon! ;)