Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 11 september 2011

Ny blogglook och nya flätor


Idag var det dags att byta lite på bloggens utseende igen, så nu har björnbären fått flytta på sig till förmån för choklad. Alla som känner mig vet också att choklad rimmar mycket bättre med min personlighet än björnbär gör. De växer ute i naturen och är nyttiga - inget för mig!

Den gröna färgen runt om kändes också så här på höstkanten lite för somrig.

Vad tycker ni? Ser det trevligt (och gott?) ut nu? Inte för brunt och tråkigt hoppas jag...?

I fredags gjorde jag sex inbakade flätor på söta dottern inför hennes kalas och idag ville hon ha nya och dessutom åtta. Under tiden tittade vi på TV3 Play och första avsnittet av Ensam mamma söker. Förra säsongen var den första jag såg och det var tack vare att dottern ville att jag skulle se det med henne. Som vanligt går det snabbt att bli fast i den typen av program, fast det egentligen nästan är jobbigt att se hur alla håller på och gör sig till för att charma och sticka ut.

Jag är väldigt glad och tacksam över att jag slipper vara med i den typen av program. Framför allt skulle jag inte vilja vara den som får en massa karlar till sig och sedan ska flirta och vara trevligt mot allihop, för att sedan brutalt grusa alla deras drömmar och skicka hem dem när de blivit tokkära. En och annan blir ju riktigt ledsen och det tycker jag är så sorgligt.

Fast det är så i verkliga livet också känns det extra tufft när det sker inför tv-publiken...


5 kommentarer:

Tankar vid midnatt sa...

Jag brukar inte se "ensam mamma" utan tittar ibland på "bonde söker fru" för av någon anledning skulle jag vilja ha en bonde - varför vet jag inte - en fix idé....

Maria Engelwinge sa...

Det första jag tänkte när jag tittade in här var: å vad snyggt! Och vad bra färgerna matchar ditt nya fina foto:).
Jag är också sån att jag lätt fastnar i dokusåpor. Jag fascineras och lider med deltagarna, om vartannat. Lite skräckblandad förtjusning, kan man säga:).
Ha en härlig söndagkväll och stor kram!

Mallan sa...

Haha, "charma och sticka ut" - jag sticker ut oavsett om jag vill eller inte ;-) Det blev fint här inne, jag blir galet sugen på choklad :-)

Joanna Björkqvist sa...

Tankar vid midnatt: Statistiken är ju bättre för bönderna än för de ensamma mammorna, så det kanske är helt rätt? ;)

Joanna Björkqvist sa...

Maria: Tusen tack för snälla och fina ord! Så glad jag blir!

Ja, nog är det med lite skräckblandad förtjusning man ser de där såporna! Stor kram tebax! :)

Mallan. Hahaha! Gött (som vi säger i Göteborg!) att du blev lite sugen på choklad!) Hur sticker du ut - låter spännande...? :)