Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 5 september 2011

Ny mössa och vackra rosor

Lite softade färger så här på höstkanten...

Söte sonen älskar att ha något på huvudet. Han har massor av hår så det är knappast för att värma sig, men sommartid har han alltid keps och känner sig förmodligen rätt naken utan.

Här är mössans (och sonens!) rätta färger!
Nu har han fått en ny mössa och genast blev det nya favoriten. Han sitter inne i sitt rum och spelar dataspel medan regnet öser ner ute och självklart gör han det med mössan på.

Jag lyckades locka ut honom ett par minuter när det var uppehåll för att kunna ta ett par bilder på honom och jag fick vara snabb, för han var som ett spänt gummiband och bara fjädrade tillbaka till sin stol framför datorn, så fort jag verkade det minsta klar.

Rosorna i trädgården var inte lika otåliga utan stoltserade så fint med sina vackra regndroppar på kronbladen. Det är alltid så vackert med rosor och dessa blommar månad efter månad på ett par meter höga rosenbuskar och jag blir lika imponerad varje år.

Ikväll är det föräldramöte på sonens nya skola och då vill jag förstås gärna gå dit, så det måste jag göra. Det betyder att sonen inte kan komma iväg på sin dansträning samtidigt och det är ju både typiskt och trist, men det känns viktigt att dels få träffa de andra föräldrarna och också få träffa den nye läraren som börjar i klassen i slutet av oktober.

De flesta föräldrarna känner varandra efter flera år tillsammans, men vi tre nya känner bara varandra. Så går det när man lägger ner en skola och jag kan tro att de andra föräldrarna är lite nyfikna på oss också, så det ska bli trevligt.

Sonen är i alla fall jättenöjd och jag tror att han mår alldeles utmärkt av bytet, för han är i den åldern att det är spännande och roligt med nya kompisar.


6 kommentarer:

ansepanse sa...

vilken fin son du har
vad bra att han tycker att det är spännande att byta skola och få nya kamrater, det är ju inte alltid så lätt för skolungdomarna att byta skola så där bara
kramar

♥ Carina ♥ sa...

Åh vilket fint hår din son har. Nästan synd att han gömmer det i mössan :)

Spännande med skolbyte. Kul att han känner sig positiv till det.

Vad vackra rosor, fint när dropparna syns på blomman...

Mallan sa...

Så söt han är din son och vilket fint hår :-)

Joanna Björkqvist sa...

ansepanse: Han behövde lite ny input och kan man se livet så är mycket vunnet! :) TACK för fina ord! :)

Carina: Han har gått från tuppkam till page och det är så kul att han själv vet vad han gillar! :) Rosor är alltid underbart!!!

Mallan: Tack så mycket, han är förstås bedårande, tycker hans objektiva mamma! :)

Therese Skönhetsblogg sa...

Förstår att han gillade mössan! :) Ibland är det skönt med ombyte..

Joanna Björkqvist sa...

Therrese: ja, lite ombyte är aldrig fel och han sade idag spontant att han gillar att ha saker på huvudet! :)