Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 23 september 2011

Mot Bokmässan och bloggvänner!


Äntligen är det Bokmässehelg! Det är verkligen en helig tid på året och inget annat får komma i vägen.

Oftast går jag på mässan endast på lördagen, för då brukar jag hinna åtminstone nästan allt jag vill, men i år känner jag att det måste bli både fredagen och lördagen, så nu bär det av mot Göteborg.

Jag har just skrivit krönikan till Kungsbacka-Posten (mitt stående varannanveckasuppdrag sedan drygt sex år) och kan med gott samvete ta ledigt från skrivandet under eftermiddagen för att mingla med författare och köpa signerade böcker.

En anledning till jag känner att jag behöver två dagar på mig är att jag behöver sondera terrängen för att eventuellt ge ut min roman på eget förlag och dessutom ska jag träffa en och annan nätvän, bland andra Hanna Lans, som är en grym inspirationskälla när det gäller att ge ut sin bok själv.

Hon gjorde det med sin Som någon annan bäddar och den superintressanta, välskrivna och tankeväckande boken har jag skrivit om förut.

Böckerna på bilden fick jag igår av en fin väninna, för att jag tog med henne till programmet Debatt på SVT. Jag var så glad och tacksam över att hon ville följa med och så fick JAG böcker som tack!

Ibland är världen bara ljuvlig!

6 kommentarer:

Camilla sa...

Å,vad kul att gå på bokmässa. Inte för att jag har gjort det någon gång. Men jag tror att det ska vara kul:)
Kram!

ansepanse sa...

jag har så många gånger tänkt gå på bokmässan men av någon anledning har det aldrig blivit så, kanske främst för att min J inte är särskilt intresserad, du hittar säkert mycket intressant där
Sv: jo, jo, tänk att "heta" farmor hela litvet :D
en trevlig helg till dig - kramar

Hanna Lans sa...

Men ahh, jag missade dig ju! Eller, du missade mig? Om du är kvar till kl 18 och ser det här innan, kom till A04:43 och säg hej!

Mallan sa...

Blir det väldigt dyrt att ge ut sin bok själv?

Joanna Björkqvist sa...

Camilla: Det är verkligen jättekul - du borde prova nån gång! :) Kram!

ansepanse: I vår familj är det betydligt lättare att få med barnen än mannen! ;) Och visst finns det alltid massor av intressanta böcker där!

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: SOM JAG LEEEETADE!!! Flera gånger och du fanns bara inte! Vilken GRYM tur att du sen till slut hittade mig!!! Hurra!!!

Mallan: Ja, det är den ena biten, den andra är att man då måste marknadsföra sig själv också... Jobbigt...