Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 27 september 2011

Åh, vilken start på dagen!

Lilla jag på BB - liten och alldeles ny...

Åh, så mysigt det var i morse när jag vaknade! Käre maken och våra två underbara barn sjöng så vackert för mig och så fick jag frukost på sängen och massor av presenter!

Wow, en ny säng!
Tänk att få vakna så en solig tisdagsmorgon i slutet av september - vilken lyx.

Av generöse och snälle maken fick jag en ny säng och det ska bli så spännande att få inviga den ikväll. Han var så rolig när han sa att det inte var någon idé att jag var med och provade ut den i butiken.

- Du tycker ju ändå bara att allt är bra!

Ja, så är det faktiskt! Jag är en väldigt positiv person i grunden och att dessutom få provligga den ena nya och sköna sängen efter den andra låter bara ljuvligt, så hur är det möjligt att vara nyanserad i ett sådant läge...?Jag fick en annan fantastiskt fin present också, ett presentkort på Desigual. Det satt i en broschyr och det tyckte jag var väldigt tjusigt för då kan man ju genast få tips om vad man kan köpa. Det ska bli jättekul att ta en tur till butiken i Nordstan framöver.


Jag älskar fortfarande min vackra kappa som jag fick i vintras. Jag har aldrig fått så många kommentarer för något klädesplagg förut, men denna kappa väcker verkligen uppmärksamhet. Jag har en fin kjol också och den har jag på mig idag.

Söte sonen håller på med något hemligt till mig i slöjden och han trodde att han skulle bli klar redan förra tisdagen, men då var det studiedag, så han fick ingen slöjd. Därför hoppas han att bli klar idag istället. I väntan på den handgjorda presenten fick jag en pokal istället med världen finaste utmärkelse. Snyft, så fint!

Dottern har alltid varit duktig på att både göra och köpa presenter och idag fick jag fina saker från en av hennes favoritbutiker, som hon vet att jag också gillar, Bodyshop. Jag fick en tvål och en scrub med körsbärsdoft och det var kul för det har jag aldrig haft förut, och så en duschboll. Vilken fin och flärdfull present!

Dessutom fick hon en bok gratis på Bokmässan i helgen och eftersom det var en vuxenbok fick jag den vackert inslagen idag - finurligt och trevligt!


Av mina fina svärföräldrar fick jag en biljett till West Side Story och det ska bli jättekul att få se den. Jag tycker att det är så kul att gå på både teater och musikal och i presenten ingår barnvakt, så det är väldigt lyxigt. Utsidan på kuvertet var så sött också för det var en bild på barnen och mig!

Mina föräldrar smygfirade ju mig i söndags kväll och då fick jag bland annat fyra underbart färgglada skålar och ett par supersnygga örhängen, som är precis min stil.


Ikväll kommer min fina syster tillsammans med sina barn och firar med lite bubbel, men innan dess ska jag köra barn till och från aktiviteter, så det blir först framåt 19-tiden som vi korkar upp.Innan dess ska jag fila lite till på min bok och det går faktiskt riktigt bra nu, så snart är den klar. Igen. Då behöver jag hjälp med en bättre titel, för jag är inte helt nöjd med den korta jag har nu. Eko är för luddigt och för kort.

Jag tror minsann att det kommer att bli en härlig dag!

Min fina lilla morsa och jag för några år sedan...

9 kommentarer:

tecknartina sa...

Stor och varm födelsekram!!
från
Tina & Lasse på Ön

Anonym sa...

Såklart det kommer bli en härlig dag och vilka fantastiska, olika och påhittiga presenter. Stort GRATTIS och fira nu hela dagen låååång! :-)

Joanna Björkqvist sa...

Tina: Tusen tack till er båda! Varm tackkram tebax!

Helena: Tack så mycket! Det känns som om det blir en finfin dag! Hoppas du också får en härlig dag! :)

Marina sa...

Ett stort grattis och en varm grattiskram härifrån!

Åsa sa...

Men va fina saker :) vilken härlig värme och kärlek :)

Stor grattiskram till dig och hoppas din dag blir underbar!

Unknown sa...

Ett jättegrattis till dig på din stora dag. Och bäbisbilderna kan ju inte vara speciellt gamla? :-)

Ha en underbar dag!

Kram

Joanna Björkqvist sa...

Marina: Tack så mycket för en härligt långväga grattiskram!

Åsa:Ja, så otroligt fint allting! Kram tebax!

Cissa: Min mamma såg dem nyss och sa att hon minns preciiiiis hur det var som igår, så bebisbilderna kan verkligen inte vara gamla! ;)

Ha en fin dag du med! Kram!

Fru Gårman sa...

Grattis! ♥

Joanna Björkqvist sa...

Fru Gårman: Tack så mycket! <3