Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 19 september 2011

Lilla morsan på besökMitt i ösregnet kom lilla morsan på besök och med sig hade hon en underbar cyklamen i djupt vinrött och vackra pärlband lagda på bladen. Tyvärr gör bilden inte alls färgen rättvisa, men så är det ibland.

Dessutom hade hon fina kakor med sig och det är vi inte bortskämda med en vanlig måndag, så nu ska vi njuta lite av livet ännu en gång.

Det blir nog till att ta fram en vasskniv, för jag misstänker att alla vill smaka en bit av alla kakor.

Självklart ska vi se Idol tillsammans och därefter förfasa oss över de svenska Hollywoodfruarna. Förra avsnittet tyckte jag var riktigt otäckt, för Gunilla Persson blev så fruktansvärt arg på sin mammas vårdare. Jag var på gränsen till att lämna tv:n, för det var hemskt att se.

Som tur var dök ljuvliga Maria Montazami snart upp och då kändes det lättare att sitta kvar igen.

6 kommentarer:

Stoffe sa...

Åh vilken underbar kväll ni kommer att få. Jag skrev precis ett inlägg om hur skönt det är att inte ha alla kanaler, men nu ändrade jag mig när jag läste din blogg. Alltid kul att se på Hollywoodfruar!

ha en myspys kväll!

Mallan sa...

Vilken kanal går det på? Det har jag alldeles missat!

Maria Engelwinge sa...

Skickar du fatet, är du snäll?;)
Puss och hoppas att kvällen blev mysig <3

Joanna Björkqvist sa...

Stoffe: Det går ju mycket skräp på de flesta kanalerna, men en del är ändå kul att kolla på och Hollywoodfruarna är trevliga! Du kan alltid se det på TV3 Play på datorn också! :)

Hoppas du också fick en mysig kväll!

Mallan: TV3 går det på och du kan alltid se det på TV3 Play på datorn också! :)

Maria: Haha, faktum är att det bara blir just fatet, för alla godsaker är redan uppätna! Och de var sååå goda, allihop! Vi fick en supermysig kväll och hoppas du också fick det! Puss!

Anonym sa...

Tack för hälsningen i min blogg!! Såg programmet med Hollywoodfruarna igår. Gunilla är hemsk. De verkar skruvade allihop. Men det gör ju en nyfiken så man kikar ju precis som tv-kanalen räknat ut... Fin choklad och fina bakelser! Ni hade en riktigt mysig måndag förstår jag. Ha det så bra! Kram Maria

Joanna Björkqvist sa...

Maria: Tack själv - alltid kul med nya bloggar att besöka!

Visst är Gunilla otäck! Men det går inte att låta bli att kika - håller med! Mmmm, allt var underbart gott och så lyxigt igår!

Ha en fin tisdag och kram!