Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 20 september 2011

Intensiv och trevlig shoppingdag

Vink vink! När vi åkte hem regnade det så mycket att vi inte kunde ta
en bild med fulla kundvagnar, så ni får föreställa er dem fulla...
Strax före klockan åtta i morse lämnade vi lagom nyvakna hemmet och begav oss mot den lilla orten med det stora varuhuset.

Somna med arg fågel...?
Det vi framför allt behövde köpa var nya strumpor till sonen, men vi måste ha hittat flera saker än så för slutnotan landade på några tusenlappar, trots att vi verkligen undvek de allra lättaste fällorna att trilla i.

De mest förrädiska fällorna är alla småsaker för en hundring, för där är det lätt att bli fartblind. Om man plockar på sig bara några stycken småsaker är man vips uppe i en tusenlapp. Idag tänkte jag till varje gång jag stoppade ner något i kundvagnen, men en hel del småsaker upptäckte jag att vi behövde faktiskt. '

Det var visst inte bara strumpor vi var tvungna att köpa.

Tejp och bläckpennor är saker jag jämt får leta efter så idag köpte jag fem tejprullar och tio bläckpennor. Mycket bra köp, omöjligt att ångra och bara 40 spänn ihop.

Dessutom brukar vi leka julklappsleken på julafton och då ska alla som deltar i leken köpa en present för 20 kronor och sedan spelar man tärning om presenterna. Det brukar vara otroligt spännande och på Gekås får man mycket för pengarna så idag har jag köpt alla familjens fyra julleksklappar i en flygande fläng.

Där kanske det borde stannat, men det gjorde det såklart inte alls. Det var bara början.

Strax hittade jag  nya idrottskläder till sonen, för det har jag letat efter förut, men inte hittat några han ville ha och nu hittade vi en neongrön tröja med matchande shorts och det kunde vi inte motstå. En pyjamas med Captain Jack Sparrow hittade vi till honom också.

Och dottern ville absolut ha både lakan och duschhandduk med Angry birds på och gitarrplektrum och jag hittade fem-sex julklappar (som jag ska försöka att inte slarva bort/gömma alltför väl innan julen kommer) och några rullar flott julklappspapper och några fina ljuslyktor och färgglada tuschpennor och gosiga benvärmare och ja, ni fattar nog. Lite av varje kort sagt.

Alla sist köpte vi vinterkängor till sonen på Sko-Boo och par Uggskopior till dottern.

Nöjda, men lite fattigare, lämnade vi Ullared bakom oss och nu går tvättmaskinen i källaren, för förhoppningsvis kan Angry-birdshandduken användas på idrotten redan i morgon och i morgon kväll ska det bäddas rent och då ska dottern sova med en arg fågel på magen...

PS! Sonen såg Boris, men annars var det ont om både Morgan och Ola-Conny...

Jättefin och färggrann duschhandduk


10 kommentarer:

Åsa sa...

Hahah, härligt :) det va inte illa. Bra å tänka julklappa redan nu. Jag tänker så varje år, men glömmer det lika fort när kommersen är över ;-)
Kramar Åsa

Hanna Lans sa...

Mitt kvitto slutar alltid, utan undantag, på ca: 5000 kr. Men då ingår några skor från Sko-Boo också.

Joanna Björkqvist sa...

Åsa: Jag gillar att vara ute i god tid och oftast funkar det bra - om man då inte gömmer sakerna för väl, förstås... ;) Kram!

Hanna: Yepp, där någonstans landar det jämt! Konstigt fenomen! Som värst har jag lyckats handla för nästan 9 000 men då var det flera lite större grejer och bl a snygga stövlar till petite moi... :)

Stoffe sa...

Tänk vad fantastiskt om det även fanns en kramruta. Tänk så mycket kärlek som hade uppstått där :)

Mallan sa...

Ullared ska jag snart också till :-)

Joanna Björkqvist sa...

Stoffe: Åh, så fint tänkt!!! Det var verkligen en vacker tanke!!!!

Mallan: Det är alltid lite trevligt... :)

Maria Engelwinge sa...

Om det fanns en kramruta kunde alla vi bloggare samlas där och kramas tycker jag!
Huset med ljus var precis min stil, jättefint:).
Kraaaaam

Joanna Björkqvist sa...

Maria: Det tycker jag hade varit en alldeles strålande idé!
Tack, ljushuset är väldigt sött - håller med! :)

Kraaaam i datarutan! ;)

Susanne sa...

Ja då var du ca 5 km från mig :)
var där i går..ops blev ett långt kvitto....Kram

Joanna Björkqvist sa...

Susanne: Bor du så nära? Synd att vi inte sågs! Kvittot blir alltid otäckt långt... ;) Kram!