Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 18 september 2011

Och så kom tandfen!


Efter en hektisk dag hade jag hoppats på en lugn afton, men då började tänderna spöka! Dock inte mina som tur var. Stora dottern, tolv år,  håller på att bli av med sina allra sista mjölktänder och det kände såklart den ambitiösa tandfen på sig.

Hon kom hit och killade dottern lite i munnen och vips, så var tanden ute! Som tur var kom hon tillbaka vid midnatt, för att betala för kalaset. It's payback time!

20 spänn den här gången - grymt!

PS. Om ni tycker att det ser skumt ut att BÅDE tanden och mynten ligger i samma snapsglas så beror det på att dottern redan som typ femåring förstod att tänderna var så speciella att hon vägrade lägga dem i ett glas för förvandling om det innebar att tänderna därmed var borta.
I så fall struntade hon hellre i både tandfen och pengarna, för hon ville spara sina tänder. I like och så gjorde vi en egen variant!

3 kommentarer:

Maria Engelwinge sa...

Min dotter sparade också sina tänder, de ska finnas kvar någonstans. Själv ville hon inte ha dem för de såg så läskiga ut när de låg samlade i en hög:).
Puss

Camilla sa...

Klart att man vill ha kvar sitt bevismaterial ;)
Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Maria: Vilken söt dotter du har! Jag kan faktiskt förstå henne, för det ser lite läskigt ut. Särskilt när det är stora kindtänder... Puss!

Camilla: Haha, såklart! Kram!