Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 29 september 2011

Svaret på dagens gåta


Jag trodde aldrig att det var så många strumpor i högen som det faktiskt var. Jag lyckades para ihop hela 50 par, vilket var oerhört många fler än jag trott, men faktum kvarstod. Det var väldigt många omaka strumpor kvar.

Det var faktiskt inte mindre än 158 omaka strumpor i den där högen och då ska man veta att det endast var de två barnens strumpor och inte mina och inte heller min käre makes.

Så rätt svar på dagens spännande gåta var 158!

Grattis Annelie! Du var närmast med din gissning på 167 - inte alls illa! Eftersom du inte har en blogg så får du en massa jubel och hurrarop här istället! Lite pinsamt är det ju att du som har dubbelt så många barn inte är i närheten av våra barns antal omaka strumpor!

Heja, Annelie, du är supersmart och grym på att klura ut skumma gåtor!

6 kommentarer:

Mallan sa...

Herregud vad mycket strumpor....

Joanna Björkqvist sa...

Mallan: Ja, det är så man svimmar av förskräckelse...

Marina sa...

Prata om hungrig tvättmaskin!!

Joanna Björkqvist sa...

Marina: HAHAHAHA! Ja, den har verkligen käkat mycket på sistone!

Maria sa...

Jag har tänkt på en grej. Naturligtvis kan jag inte veta om någon annan tänkt samma sak, men i alla fall: jag tänker be mina vänner om deras udda strumpor och samlar ihop dem. Sen börjar vi med miljövänliga Pippi-Långstrump-dagar. Kanske måndagar vore bäst, för att få oss på bättre humör?
Om jag vore Madonna skulle det bli en världsgrej. Tyvärr -eller lyckligtvis- är jag inte det. Men varje udda-par som används betyder två strumpor mindre på sopberget/i förbränningsugnen. Och världen blir lite bättre! ;-)

Joanna Björkqvist sa...

Maria: Det är faktiskt en rätt rolig grej! Miljötänk som ligger i tiden! :)