Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 1 september 2011

Det fina smygfirandet


Vilken mysig kväll vi fick på altanen när vi smygfirade fina elva-åriga dottern som på lördag fyller tolv! Det brukar alltid vara ett underbart väder när vi firar henne och det var det idag igen - lyx!

Idag fick hon bara de presenter som var ifrån pappan, eftersom det är han som inte är hemma på lördag när hon fyller på riktigt, men hon är redan rätt så nöjd måste jag säga!

Självklart var vi tvungna att ha en tårta och jag hade dessutom köpt isfacklor att ha i, så det skulle bli lite extra festligt. En använde vi idag och den andra sparar vi till helgen. Nog är det tjusigt när det sprakar och glittrar som på Nobelfesten!

När vi sjungit och hurrat började presentuppackningen och först ut var det minsta paketet och det innehöll exakt vad hon önskat sig; en ny mascara och en penna som man kan korrigera spill av nagellack med. Om man använder en tuss blir det söligt, men med denna penna går det visst smidigt har jag hört. Eftersom jag inte använder nagellack på fingernaglarna själv, så är jag inte så bevandrad i ämnet, men dottern snappar upp det mesta av sina kompisar, förstås...

Därefter följde en onepiecevariant från Gina Tricot i en härligt rosa färg och så ett Spotify-premiumabonnemang under ett års tid.

Söta dottern var mycket nöjd med firandet och hoppade genast i sin onepiece som passade perfekt i både färg och form.

Imorgon kommer mina föräldrar och deras lilla hund Alice och det kommer att vara en present i sig för fina dottern, för det hon önskat sig allra mest genom åren är just en hund.

Eftersom jag är allergisk mot pälsdjur är det tyvärr inte möjligt, men söta Alice är faktiskt även hennes även om den råkar bo med mormor och morfar, så varje gång de får ses är det fullständig lycka. Vi har redan bokat in flera träffar under hösten, så det inte ska gå för lång tid mellan gångerna...

Dessutom har vi så smått firat en sak till, men mer om det imorgon...
6 kommentarer:

Mallan sa...

Sötaste tjejen - grattis (i förskott) Och så jag och hemligheter... Det funkar ju inte! Nu kommer jag gå och tänka på dig ända tills imorgon och undra vad mer du har firat :-)

Joanna Björkqvist sa...

Haha, Mallan! Du är som jag! Jag vill också alltid VETA! Antagligen därför jag blev journalist! ;)

Camilla sa...

Ett STOOORT grattis till henne.
Va? Firar ni mer? Vad nyfiken jag blir. Jag återkommer i morgon och se vad det var :)
Kram!

Desirée sa...

Huuurraaaa :)

m sa...

Åååh.. en underbar OnePiece! Vill liksom oxå ha en! :-) :-)

Joanna Björkqvist sa...

Camilla: Hoppas du läst vad vi firar mer vid det här laget! :) Kram!

My myself and I; TACK! :)

m: Jag förstår dig, den är faktiskt väldigt fin och mysig!