Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 7 juli 2011

Söta Alice i cykelkorgen


För några veckor sedan fick fina dottern en ny cykel och eftersom hon är så lång blev det en vuxencykel för första gången.

En vit jättefin Crescent och en matchande cykelhjälm fick det bli. Lilla söta Alice passade så bra i allt detta vita att hon idag fick provsitta i cykelkorgen och det tyckte hon nog var lite spännande och kul, för hon såg väldigt nöjd ut över äventyret.

Av våra fina vänner som var här i lördags fick vi en jättebukett med liljor och igår kväll slog en av dem ut i full blom. I morse när vi vaknade hade ytterligare några slagit ut och nu doftar det ljuvligt av dessa vackra blommor i vardagsrummet.

Härligt med blomsterprakt inte bara i trädgården utan även inomhus.

När mor och far återvände hem idag fick de med sig två plantor från vår trädgård och nu hoppas vi att de ska trivas lika bra hemma hos dem som de gjort här.

De fick även med sig några söta halvvuxna fiskar från vårt akvarium också och även om jag vet att de kommer att få det utmärkt hos mina föräldrar är det lite svårt att skiljas från sina bebisar. Jag har ju sett dem födas och det är så lätt att fästa sig vid de små liven.

Dessvärre finns det ingen möjlighet att få plats med alla till slut utan det är rent nödvändigt att flytta några och då är mammas och pappas akvarium ett strålande alternativ, förstås. Just nu har vi ungefär 30 yngel på två BB-avdelningar, så återväxten är mycket god. Skönt!

Inga kommentarer: