Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 29 maj 2012

Funkar örnskit?


Vilken hektisk dag. Jag bara skriver och skriver och skriver på den där sablans fantastiska boken om att ge ut böcker. Tangenterna glöder och ögonen blöder.

Jag hinner bara göra just det och köra barn på diverse aktiviteter, laga mat, steka pannkakor inför två evenemang imorgon, tvätta tre synnerligen nödvändiga maskiner med tvätt, tokstäda köket så att ingen (det är faktiskt sant; INGEN) kommer att tro att de är hemma hos oss när de tittar in. Det är skinande rent nu.

Inte har jag hunnit blogga förrän nu. Och inte hinner jag kika in till er, mina fina bloggvänner heller. Jag lider och skäms.

Inte har jag hunnit umgås med mina härliga lirare i Wordfeud eller Rumble heller.

När jag kikade in tidigare under dagen hann jag inte lägga något mot min lilla mamma, men jag kunde inte låta bli att le när jag såg vilket ord som lade sig alldeles själv bland de bokstäver jag kan välja på.

Örnskit.

Jagsägerdådet.

7 kommentarer:

Linas drake sa...

Se där! Som på beställning när du har så mycket om och kring dig... ibland funkar ju sådana där märkliga ord medan andra som jag använt sedan barnsben inte finns, enligt wf. Handlar kanske om dialektala ord... men örnskit låter kanske inte så dialektalt?
:-)

Marina sa...

Åh, nu har jag begåvats med en ny telefon och upptäckt detta trevliga lilla spel! just nu håller jag på att få storstryk av dottern, får nog försöka hitta en mer jämbördig motspelare för att behålla lite av självkänslan...;)

Unknown sa...

Precis sådana dagar har jag också just nu, kännas som man glömmer att andras emellanåt...

Hoppas du får ordning på bok och annat snart och kan njuta av lite lugn och ro!

Kram

Villa Frejas bokblogg sa...

Örnskit kanske ska få sammanfatta de häktiska dagarna. För det låter så där lite småfnissande uppgivet. Mycket att göra men roliga bollar att hålla i luften.
Kram.

LillaTuss sa...

Allt som är lite småsnuskigt eller riktigt konstigt funkar. Däremot vanliga ord brukar inte funka alls?!!!

RackarTuss sa...

Ha ha ha - du är för härlig: "örnskit" *fnissar*

Jeanette sa...

Annars kan du testa "skitlagom". Lycka till,
Kram