Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 15 maj 2012

Nära dig på ditt bibliotek?


Jag fick ju en trevlig recension av en lektör på BTJ för en tid sedan och nu verkar häftet ha nått biblioteken runt om i landet för nu droppar beställningarna in. De senaste dagarna har elva eller tolv bibliotek beställt min roman Nära dig och det är lika roligt varje gång. Det är så härligt att min berättelse sprids, för jag vill ju gärna att många delar Saga Allerlövs vedermödor, så kanske hennes liv känns lite lättare...?

Eftersom jag har valt att samarbeta med Förlagssystem vidarebefordrar jag alla beställningar från BTJ till dem och så sköter de alla separata utskick. Det är riktigt skönt att slippa springa till postlådan med en bok enbart för att komma hem och se att det kommit en beställning på två till. Det hände förra veckan och då var det riktigt skönt att Förlagssystem bara var ett knapptryck bort.

För att Förlagssystem ska kunna skicka böckerna till BTJ måste de logiskt nog själva ha fått en leverans från mig tidigare och det har de fått förut, men idag var det dags för en till, eftersom deras lager börjar ta slut. Därför trippade stapplade jag iväg med 30 böcker i ett paket som vägde 15,8 kilo.

Det första stället, Hemköp i stan, tog gärna emot paketet men postbilen hade redan hämtat dagens skörd, så det skulle inte komma iväg förrän imorgon. De rekommenderade istället Posten, så jag tog med mig den tunga lådan igen och kämpade de ca 500 meterna till bilen och åkte till Posten.

Där visade det sig att de hade dataproblem och inte kunde skriva ut en adresslapp som vi företagare behöver. Suck, jag fick bära iväg mitt paket igen.

Det tredje stället, Ica Maxi, kunde ta emot paketet, men även där hade posten för dagen redan gått iväg, så det blir första på fredag som böckerna når sin destination, fast jag postade dem redan kl 17.

Tacka vet jag e-post. Det går snabbt det.

När vi handlade mat, det gäller ju att passa på när vi ändå var på Ica, hittade vi en hel del nytt godis. Allt nytt godis som vi hittar köper vi. Mums.

11 kommentarer:

Unknown sa...

Detta med leveranser...

Jag och Ludvig stod och klämde på den där jorsgubbschokladen på Pressbyrån på flygplatsen förut men vi var duktiga och lät bli! Vi kanske kan få en recension så småningom?

Kram

Åsa Hellberg sa...

Vad kul med bibblan-beställningar!!

Jeanette sa...

Så mycket bättre att läsa dig på iphonen, då slipper jag huggormen ;-)
Kramar

Sjubarnsmamma sa...

Kul att den kommer till biblioteket. Då når den fler läsare.

LillaTuss sa...

Såna här inlägg gillar (bortsett från tekniskt strul). Jag erkänner... har inte hunnit börja läsa än. Men jag har en... och den är MIN ♥

Villa Frejas bokblogg sa...

Å så kul.
Jag måste få tid snart att läsa din bok. Sist jag hade tid var den utlånad... roligt förstås :)
Kram.

Camilla sa...

Undrar just om vår "bibbla" har din bok.
Jag MÅSTE dit och kolla. Jag VILL ju så gärna läsa den.
Kram på dig!

Annika sa...

När min första egenutgivna bok skulle komma ut skrev jag avtal med Posten, så nu kan jag skriva ut adresslapp från datorn och lämna in på Postens företagarcenter. Eller beställa hämtning hemifrån. Väldigt smidigt. Jag tror att det blir lite billigare också, plus att jag får faktura och kan betala i efterhand. Så gör jag bara vid beställningar på fler än tio böcker.

Duktiga Tjejen sa...

Bortsett missödet med släpande av böcker så; fan vad roligt det måste vara med beställningar sådär! LÄNGTAR!

Läser igenom och redigerar min text för hundraelfte gången nu innan de två sista personerna ska läsa igenom och korra. Så nu är det inte särskilt långt bort faktiskt... HURRA!

RackarTuss sa...

*ynk* Jag har godisförbud i 2 veckor - jag håller på att unna mig en snyggare kropp nämligen.

Anonym sa...

Vad roligt! Jag vill läsa din bok, hoppas de tar in den till biblioteken i Finland också!!