Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 11 mars 2011

Skumvin och cupcakes en fredag


Redan vid lunch kom mor och far och söta Alice och de kom precis i lagom tid för att hinna hämta barnen när de slutade skolan. Dottern tycker att det är så mysigt när lilla hunden väntar på henne utanför skolan och det ser hon fram emot i ett par dagar innan det väl är dags.

Idag blev det dock lite snopet, för matte och husse hade åkt ifrån kopplet hemma och att promenera utan koppel är så lurigt att det inte går. Istället tog matte/mamma/mormor bilen till skolan och plockade upp dottern, för att sedan genast ta en tur till zoobutiken i Onsala. Där köpte de ett nytt fint halsband och ett nytt koppel. Kopplet visade sig matcha dotterns handskar alldeles förträffligt och Alice trivdes direkt med det.

Vi har en riktig konditor i familjen och för andra gången denna vecka bakade dottern ljuvliga cupcakes. Efter en härlig lunch med risotto på räkor och rökt lax fikade vi och då avnjöt vi dessa underbara skapelser som var minst lika goda som vackra.

I väntan på Let´s dance har vi öppnat en flaska skumvin och det känns alltid lika flärdfullt och lyxigt. Som före detta trollhättebo håller jag förstås på dem som heter Andersson; Frank och Jessica!

Inga kommentarer: