Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 19 mars 2011

Festlig lördag med fina långväga vänner


Redan vid sextiden vaknade jag och sonen i morse och det var omöjligt att somna om för någon av oss, så efter att ha försökt en stund gick vi upp och åt frukost. Jag drack Marzipante, som jag köpte inför jul och som är ett småtrevligt rött roibooste.

Solen hade gått upp, men det såg ut att bli en molnig dag och det passade mig rätt bra eftersom vi får långväga fina gäster (222,2 kilometer åker de enligt GPS:en för att träffa oss, så vi är väldigt glada över detta!) redan vid 16-tiden och jag behöver förbereda en del i köket innan dess.

Vid lunch var dock varenda liten molntuss borta, så jag avbröt alla köksbestyr och placerade mig med näsan mot solen i solstolen i trekvart och det var helt sagolikt varmt och skönt. Det blåste inte ens i min lilla hörna, så jag njöt i full drag.

Nu får gästerna komma när de vill, för godiset och nötterna ligger i skålar, rotfrukterna är skalade, laxen smaksatt, vaniljpannacottan är i kylen, osten ligger på köksbänken och mognar och tilltugget till välkomstdrinken är klart.

En riktigt härlig lördag!


2 kommentarer:

Catrin D sa...

Tack Joanna för en underbar kväll med tilltugg och en underbar middag. Så kul att träffa barnen också. E tyckte mycket om V och hälsar så gott till henne. Vi kommer gärna tillbaka :)

Nu unnar du dig den lyxiga kroppslotionen varje dag. Den är otroligt dryg och har en fantastisk effekt på huden.
Många kramar Catrin

Joanna Björkqvist sa...

Det var underbart att äntligen få träffas igen och hinna både prata, äta och dricka i timmar!

Det ska bli väldigt spännande med hudlotionen - tusen tack!
Massor av kramar!