Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 12 mars 2011

Fin familj på besök och god drink


Det är inte alltför ofta hela familjen som jag växte upp med träffas nu för tiden och just därför är det så kul när det kan bli av ibland. Idag kom allihop hem till mig och vi passade självklart på att föreviga det hela med våra kameror.

Vi hade fullt sjå med att arrangera det hela och få alla att hålla ögonen öppna samtidigt. Om man dessutom kunde få ett leende från var och en så var det ren bonus. Först ut av grupperna att stå framför linsen var syskonskaran. Mina söta bröder tycker att jag och mamma är helt hopplösa som vill ta en massa bilder, men det är faktiskt kul att ha som minne.

Idag passade jag dessutom på att anlita dottern som fotograf och så fick hon ta på hela familjen, så när vi fått tillräckligt många bilder av syskonen, så var det hela familjen som gällde.

På eftermiddagen drog bröderna vidare och jag, mor, far och syster laddade för melodifestivalfinalen.

Jag hade hittat en drink som heter 747 på nätet och den passade jag på att bjuda på som uppvärmning. Den kommer tydligen från popgruppen Kent, som är en helt grym grupp. Den var otroligt god, så prova den gärna!

Sedan blev det en flaska skumvin som de snälla föräldrarna hade med sig och till det åt vi en massa goda ostar.

Jag och finaste systern hade bestämt att vi skulle köpa tre ostar var och ha lite att äta till och det visade sig vara ett lyckat koncept, för vi älskar verkligen ost allihop. Dessutom är det kul om man samsas om att handla så blir i alla fall tre av sex ostar en överraskning.

Nu håller vi tummarna för att det bidrag vi skickar ut i Europa klarar sig hyggligt framöver!

2 kommentarer:

Anette sa...

Låter som att ni har det bra!

Joanna Björkqvist sa...

Jaaaaaa, det hade vi!!!!!