Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 13 mars 2011

På castingtur utan kamera...

Jag har med mig kameran nästan jämt och absolut om vi ska göra något speciellt. Oftast tar jag med den stora systemkameran, men den är lite otymplig och indiskret, så om jag vill ha en lägre profil väljer jag den mindre kameran, som jag lätt smyger både upp och ner i väskan utan det är speciellt iögonfallande.

Idag hade dottern fått en castingtid klockan 16.30 på GötaFilm som har sina lokaler vid Konstepidemin nära Linnéplatsen, så redan 15.15 satte vi oss i bilen, så vi skulle vara säkra på att både komma rätt och lyckas hitta en parkering i god tid.

Just som jag kör ut på motorvägen inser jag att jag glömt kameran hemma. Jag tänkte lägg ner den stora, som låg framme på bordet sedan igår, men ångrade mig och skulle gå efter den lilla. Dock blev jag avbruten i mina tankegångar, för jag kom på att det kan vara trevligt att ha med en bok om väntan blir lång, så istället för att hämta kameran tog jag en bok och vips, så var kameran glömd. Därför blev det ingen bild på något i samband med castingen idag, utan istället en bild tagen på datorn...

Om dottern går vidare så kommer det att vara två, tre eller fyra castingar till innan alla rollerna är tillsatta och då gäller det att kämpa för att hålla sig kvar, för gallringarna blir förstås tuffare och tuffare.

Inom ett par veckor ska vi få ett första besked i alla fall, så nu håller vi tummarna!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka till säjer jag till din dotter! Håller tummarna. Vilken härlig bild på dig vid havet!
Mari-Anne

Joanna Björkqvist sa...

Tusen tack, Mari-Anne, både för tumhållning och för snälla ord om bilden, som för övrigt just dottern tagit!