Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 18 augusti 2011

Söta dotterns fina inbjudan


Om ett par veckor fyller världens absolut finaste flicka tolv år och det ska hon fira med att ha en filmkväll ihop med sina närmaste väninnor. Ett tiotal flickor kommer att bjudas på middag, snacks och den nya varianten av Karate Kid hemma i tv-soffan.

Igår tog jag några bilder på dottern, så att käre maken skulle kunna klippa in henne i en scen i filmen och nu är inbjudan klar. Kolla bloggen från igår och jämför originalbilden!

Våra barn har alltid fina inbjudningskort och jag önskar att jag hade sparat allihop på ett alldeles eget ställe, så jag bara kunde plockat fram dem. Det har jag tyvärr inte, utan de ligger nog på lite smarta ställen både här och var. Jag hoppas i alla fall att de finns kvar någonstans.

Förra året hade sonen, som skulle fylla nio, biokalas och då bjöd han ett gäng kompisar på Toy Story 3, som var sprillans ny då och även den inbjudan blev fin och gav en tydlig hint om vilken film de skulle se på kalaset.

Året innan, eller möjligen ytterligare ett år tidigare, hade samme son piratkalas och då fick han bli Captain Jack Sparrow. Det är än idag min favoritinbjudan, för sonens blick, som förvisso är blåare än Johnny Depps, är oslagbar.


2 kommentarer:

tecknartina sa...

Fina bilder på barnen..
..och bilden fr 2003 är ju alldeles underbar!!
..allt gott önskar jag "trollungarna"
betr. hus så känner man ofta när man stiger över tröskeln, känslan som bor därinne. Då spelar det ingen roll vilken epok det är byggt .. i ert 70-talshus känner man sig som gäst verkligen välkommen, dessutom bebos det av 4 personligheter!
varm kram fr Tina på Ön

Joanna Björkqvist sa...

Du har rätt med husen! När vi såg det från utsidan hade jag inte ens lust att gå in och kika, så trist såg det ut. Men väl inne gillade jag det och det är ett praktiskt hus.

Härligt att du känner dig välkommen som gäst, för så är det verkligen! Det är underbart när hemmet fylls av fina vänner!

Kram i regnrusket!