Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 31 augusti 2011

Ny fin höstfrisyr


Idag har jag äntligen varit hos min underbara och duktiga frisör och ansat lite i burret. Vi konstaterade att det var över ett halvår sedan jag var där senast, så det var verkligen på tiden.

Mina blonda slingor var numera väldigt ljusa och utväxten var så eländig att man kan drömma mardrömmar om man är lite mer fåfäng än jag är.

Vi valde idag att behålla det mesta av längden, men klippa upp det en hel del för att få lite volym. Alltid kul att göra något nytt. Luggen som jag klippte förra gången fick stryka på foten nu för det är ju så med lockigt hår att det är svårt att ha lugg så att det blir fint.

I så fall måste jag platta den varje dag och då ser resten av håret permanentat ut och det känns lite skumt, eftersom jag är självlockig.

Dessutom fick jag nya slingor i två nyanser, både ljusare och mörkare, för att få lite liv i det sommarslitna och matta håret. 

Det tar alltid ett par dagar innan nyfrisyren lägger sig lite, så det ska bli intressant att se hur det ser ut när jag tvättat det själv en gång och haft i mina vanliga stylingprodukter.

Utan dem ser jag både livsfarlig och risig ut, hur nyklippt håret än håret är. Enda gången jag kan skippa dem är när jag badar i saltvatten, för då kommer korkskruvarna alldeles av sig själva...


10 kommentarer:

Hanna Lans sa...

Stor "gilla" på alltihop!

tecknartina sa...

Jättefin i håret..
...men resten!
Så läckert, cerise och svart..
..som Bassets Lakritskonfekt!!
värme fr Tina på Hönö

Mallan sa...

Du blev jättesnygg! Och jag tokälskar dina strumpbyxor!!! Något jag inte älskar är tid... Tycks aldrig hitta någon lucka att skriva på :-(

Joanna Björkqvist sa...

Hanna: Tusen tack! Vad snäll du är! :)

Tina: Bassets lakritskonfekt är ju SÅ gott, så tack så mycket för den läckra jämförelsen! Och tack för fina ord om håret med! :)

Mallan: Jag tackar mjukast! Jag köpte strumpbyxorna på Indiska för två år sedan och de håller ännu!!! Jag har aldrig någonsin haft så hållbara (och färgglada!) strumpbyxor! Och det där med tid... I know... Men jag har hört att det finns gott om tid i Mölndal! Just wait and see! ;)

Anette sa...

Men vad läcker du ser ut där du sitter mot den vackra tegelväggen och är så fin i håret och helt underbara kläder ;)

Ha en underbar och fin HÖSTdag vännen

kramar @nette

Joanna Björkqvist sa...

Åh, vad snäll du är, @nette! Du är inte bara supersmart och grym på gåtor! ;)

Ha en jättefin höst du med! September är en speciell månad för oss i familjen med en massa firar-dagar som jag kommer att skriva om framöver! Trevligt med lite festligheter! :)

Kram!

Duktiga Tjejen sa...

Fint!!

Jag har oxå lockigt/krulligt och vågar inte gå till frissan. Har hänt en gång på 25 år...

Joanna Björkqvist sa...

Tack så mycket, Duktiga tjejen!

Men KLART att du ska gå till frissan!!! Det är ju underbart och behövs verkligen - i alla fall för min del! ;)

Jag klippte mig själv under ett par år när jag var sådär 20-22 och när jag till slut släpade mig till frisören frågade hon vem som klippt mig så snett... Det kändes lite pinsamt att erkänna att det var jag själv... ;)

Fru Gårman sa...

Du har så där härligt självlockigt som jag alltid önskat mig! Nåt som är superbra för självlockigt är balsammetoden. Nyfiken? Gå in på lockig.se och läs! Jag körde med balsammetoden hela vintern. Ska börja igen i oktober.
En annan sak, snälla ta bort ordverifieringen! :)

Joanna Björkqvist sa...

Tack, Fru Gårman, jag ska absolut kolla den sajten! Tack för tipset! :)

Och nu hoppas jag att ordverifieringen är borta! Trodde att jag redan tagit bort den för ett tag sedan, men sen föll det i glömska... Håller med om att det är grymt mycket lättare utan! :)