Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 8 december 2012

Vilken vacker vinterdag!


Vilken otroligt vacker vinterdag vi har haft idag. Helt magiskt att få gå en promenad vid havet och njuta av den glimrande snön, det fläckvis frusna vattnet och den klarblå himlen. Jag inbillade mig kanske, men jag tyckte till och med att solen värmde mina ben en aning. Magiskt.


Mina snälla och tålmodiga barn följde med på fotosafarin och fick som belöning köpepizza efteråt. Det bestämde vi under utflykten, så det kan inte ens räknas som muta, utan möjligen som just belöning.På eftermiddagen var det sedan full aktivitet i köket och vi bakade lussekatter och gjorde pepparkakshus. Barnen är alltid helt fantastiska i köket och har faktiskt varit sedan de var så små att de knappt ens hade någon motorik att tala om. De satt i sina barnstolar och gjorde marsipanfigurer till jul fast de knappt ens kunde prata.


Jag är väldigt glad över att de fått vara med i köket hela tiden, för de kommer alltid studsande om det ska bakas eller lagas festmat. Vi har alltid trevligt tillsammans i köket och det uppskattar jag mycket.


Medan vi köksarbetat har vi haft Spotify på i bakgrunden, men jag märkte att min lista inte riktigt var som jag hade förväntat mig, så jag kikade lite på den. Då visade det sig att de flesta låtar som jag lagt in från Så mycket bättre på TV4 plockats bort. Det kändes lite snopet, för jag älskar Darins Astrologen och Magnus Ugglas Jag och min far. Vad jag kan se nu är det bara Sylva Vrethammars versioner vi kan lyssna på.

Kan det vara så att de vill sälja en och annan CD-skiva inför jul som gjort att de plockats bort? Eller är det någon helt annan orsak...?


2 kommentarer:

Shamrock sa...

Vilken bild, där de går i strandkanten med både snö och vatten

Västgötskan sa...

Det var nog inte inbillning. Trots 7 minus så hade solen smält isen på bilruten när jag skulle iväg! Vårkänslor! ;-D

Kram M