Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 2 december 2012

Julshopping i Göteborg


Det är redan tradition att en av mina underbara väninnor och jag åker till Göteborg tillsammans med våra döttrar inför jul. Vi började med detta förra året och alla fyra uppskattade det så mycket att vi direkt bestämde oss för att göra om det hela.

Idag var det dags. På slaget klockan tio satte vi oss i den otäckt kalla bilen och började rulla de tre milen till storstan. De första timmarna var det oväntat lugnt och skönt på stan, men så småningom blev det allt fler människor runt omkring oss och svårare och svårare att ta sig fram i butiker och till kassor.

Några julklappar blev inhandlade med dem väljer jag förstås att inte visa här, för det får ju vara lite hemligt för mottagarna i ytterligare tre veckor.

En sak som jag kan visa är däremot dessa otroligt söta små julgranskulor. De är inte större än en vanlig puttekula och helt bedårande söta. Dessutom kommer de i så många olika färger att jag absolut inte kunde motstå dem.

Jag har inte riktigt bestämt om de platsar i granen eller om de helt försvinner där, men i örsnibbarna lär de passa, så om någon vecka ska jag göra örhängen av några av dem!


3 kommentarer:

Anneli Stålberg sa...

Det låter härligt! Man blir så glad när man hittar bra julklappar.
Kram!

Marina sa...

Mysigt att julshoppa tillsammans.

Bubbel sa...

Vilken mysig tradition att få lite egentid tillsammans och det är ju alltid så mycket roligare att shoppa i en annan stad än sin egen!:)