Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 30 december 2012

Shopping och nästa pir


Vi vaknade förstås snortidigt idag eftersom vi lade oss utmattade redan vid 19-tiden igår. Det var läskigt kyligt i rummet, men vi får sannerligen skylla oss själva när vi inte kämpade mer för att hitta en värmekälla. Nu har vi hittat en klimatanläggning som sprutar ut värme åt oss och det gjorde vi ungefär en kvart efter det att vi köpt tre fleecefiltar att rädda oss med...

Frukosten var fullständigt ljuvlig och bilden jag lade upp i inlägget innan visar innergården där man kan äta frukosten. Det intressanta är att uteserveringen inte ligger i markplan utan på andra våningen. Märkligt när man ser hur det ser ut.

I morse regnade det gräsligt mycket så vi satt inne och njöt av supergoda bagels med färskost och jordnötssmör, tranbärsjuice och citronte. De färdigskalade kokta äggen hoppade jag över, faktiskt.

Mätta och glada åkte vi till en outlet för att shoppa och jag är absolut ingen shoppingtalang, så det blev som vanligt inte mycket handlat för min del. Käre maken tycker att jag behöver ett par rejäla skor som tål regn och rusk, men eftersom jag alltid stannar inomhus i dylika fall är det inte så intressant för mig att lägga hundratals kronor på fula, fotriktiga och fullständigt oglamorösa dojor. Idag fick jag trots allt ett par an min snälle man, för regnet öste ner och de var inte så dumma. Inte alls min stil (min stil är bara DrMartens) men helt okej och inte anskrämliga.

Strax innan skymningen begav vi oss till Santa Monica och gick ut på piren. Alltid väldigt kul att se filmvyer IRL och för barnen var ju detta första gången de var där. Solnedgången blev mycket vacker och bilderna inte så dumma. Alla utom jag åkte bergochdalbanan, så det blev lite partystämning på lördagskvällen.

Nu ska vi ut och leta middagsställe!


2 kommentarer:

Marina sa...

Härligt! Ha ett gott nytt år!

♥ Carina ♥ sa...

Tittar in och önskar dig och din familj ett gott slut och ett gott nytt år!
Kram