Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 31 december 2012

Ännu en pir och solnedgång


Tänk så många pirar det finns att besöka. Idag var det dags för Manhattan Beach Pier och där såg vi härliga vågor och många surfare som väntade på den rätta vågen. Även om surfing, vilken sort det än må vara, inte alls är min grej måste jag säga att det ser härligt ut när det sköts av folk som kan. Klart att det ser fantastiskt ut att kunna surfa på och i stora vågor som idag!

Lite shopping hann vi också med och idag var det söte sonen som var nöjdast för han har köpt nya hörlurar. Trots att det var årets julklapp fick han inga eftersom han redan hade fungerande lurar, men igår gick de sönder, så han blev plötsligt i akut behov av nya. Han är redan jättenöjd så det känns bra.

Vi tog en tur längs den vackra kaliforniska kusten också och såg många fina (och utan tvekan dyra) hus överallt. De flesta hus är så olika varandra att det är riktigt kul att se dem på rad.

Queen Mary kikade vi på som hastigast och kvällen bjöd på en spektakulär solnedgång innan det var dags för pasta på vårt favorithak. Den här gången fanns en krita på bordet, så vi alla ritade en hälsning.

Sista natten i Venice innan vi åker till Valencia för att fira nyår med vänner vi inte sett på många år!4 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt ljus!

Shamrock sa...

Vad härligt. Gott nytt år på er!

Camilla sa...

Så underbart!
Ha nu ett riktigt gott slut på detta år och ett riktigt Gott Nytt 2013!
Kram, vännen!

Susanne sa...

Gott Nytt År!!!