Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

måndag 3 december 2012

Ettårsjubileum med fina ord


Idag är det exakt ett år sedan jag hade releasefest för min debutroman Nära dig. Vilken magisk dag det var! Jag var så nöjd med allting och kommer alltid att minnas dagen med ett leende.

På denna speciella årsdag kom idag recensionen från BTJ, tidigare Bilbiotekstjänst, på nästa bok, nämligen Förverkliga din bokdröm som jag skrivit tillsammans med Kristina Svensson. Vi har väntat med spänning på denna recension, för om vi får en positiv recension kan det betyda att biblioteken runt om i landet beställer hem boken och det skulle vi såklart bli jätteglada över.

Inte minst för att vi faktiskt vill bidra till att allt fler förverkligar sina egna bokdrömmar.

Det finns inte ett enda negativt ord i recensionen och det känns alldeles, alldeles underbart. Nu är det bara att hoppas att tomtenissarna i tomteverkstaden läser alla önskelistor riktigt ordentligt, för de allra flesta vill ha hårda julklappar.

Och då är Förverkliga din bokdröm en utmärkt klapp, tycker jag.

5 kommentarer:

Malla sa...

sedär, så snabbt tiden går! grattis på årsdagen :)

Marina sa...

Vad kul - grattis!

Kristina Svensson sa...

Två böcker på ett år är nog inte många som matchar!

Lovable sa...

Jag ska beställa in den till mitt lokala bibliotek. Nu vill jag veta vilka som är de största fallgroparna man ska passa sig för om man ger ut själv. Dina tre snabbaste tips? Tanken på att ge ut själv är lockande nu. Kram Helena

Anonym sa...

Stort grattis till ettåringen och den fina recensionen från BTJ som ni verkligen var värda. Vad tror du kommer att hända för spännande samma decemberdag 2013?