Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 13 december 2012

Lördagsgodis som varar


I december har söta barnen varsin chokladjulkalender, för det är ju enda månaden på hela året som det är okej att äta något sött varje dag i 24 dagar i ett sträck. Faktum är att de har två kalendrar var, så de kan få en chokladbit på morgonen och även en på kvällen. Denna enorma vardagslyx.

Som om detta inte var nog har de fått varsin geléråtta också. På fyrahundra gram styck.

Den kommer nog också att vara hela december. Minst.

6 kommentarer:

Marina sa...

Sådana där råttor var väldig populära ett är när våra barn var små och kallades då för "tv-råtta" och vägde 1 kg! (De blev aldrig uppätna utan prydde sin plats tills de blev så äckliga att de åkte ut i soporna)

oumberligating sa...

Jag var med i en tävling förra året där man skulle äta upp just en sådan geleråtta på tid.

I ärlighetens namn fick jag i mig hela råttan, men jag vann inte, men jag mådde illa i två dygn om det kan vara något att skryta med!

Ha en fin helg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Ting sa...

Haha, Marina, jag minns också när det var populärt med de där råttorna. Vi gav bort såna när kidsen gick på kalas det året. Otroligt uppskattat. Men ingen åt upp dem. ;)

Anna sa...

Ha ha vilken lite råtta!
Lägg den i vatten så blir den dubbelt så stor :)
Ha en bra fredag!

Min plats i solen sa...

December är inte dumt alls. ;)

Här hemma är det första året som det inte finns en enda chokladkalender här hemma. Döttrarna meddelade att de inte ville ha några i år. Tonåringarna håller på att bli vuxna. Det är som det ska vara men nog känns det lite konstigt när något som varit under så många år plötsligt tar slut. Nya traditioner tar vid och det är inte dumt det heller. :)

Ta hand om dig Joanna.

Kram Lotta

Lovable sa...

Välkommen att läsa vad stjärnorna säger om ditt kommande år! Jag har skrivit klart årshoroskopet för 2013! http://dearlovable.blogspot.se/2012/12/lovables-arhoroskop-2013-for-zodiakens.html
Kramar Helena