Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 21 mars 2013

Ny tjusig baddräkt


Just som jag är som allra tröttast på vinterkylan går jag och köper något som får mig att drömma om varmare dagar. Något som ger mig hopp om en mindre kylig framtid.

Jag har minsann köpt en ny baddräkt. Och jag kommer att se ut som antingen en gigantisk karamell eller som en muterad flygsvamp när jag slappar vid poolen om ett par veckor. Ingetdera är direkt lockande, men vad gör man...?

Det är knappast säsong för baddräkter, så jag hade att välja på två onda ting. Antingen köper jag en baddräkt, vilken som helst, eller så badar jag inte på vår påskresa. Det sistnämnda lät om möjligt ännu värre än det förstnämnda, så ivrigt påhejad av söta och stöttande dottern begav jag mig på shoppingtur.

Jag började på Stadium och Pulssport, för där borde det finnas baddräkter året runt. Jodå, det gjorde det. För tävlingssimmare. De såg ut därefter. Jag beundrar Therese Alshammar något alldeles enormt, men det betyder inte att jag passar att klä mig i dräkter som är perfekta för henne.

Jag traskade vidare och kom till Change. Där hade de fått in två sorters baddräkter och lika många bikinis. Utbudet var alltså inte mycket att hoppa jämfota över och prova dem hade jag sannerligen ingen lust med.

Alltså köpte jag en på vinst och förlust. Vild som jag är.

Som tur var visade det sig att den passade när jag kom hem, så nu får det bli så.

Karamell eller flugsvamp. That's me.

4 kommentarer:

Villa Frejas bokblogg sa...

Å så fin, härligt 50-talsinspirerad. Gillar mycket. Kram.

Camilla sa...

Skitfin!
Jag har en bikini som är svart och vit prickig.
Prickigt ska det vara :)
Kram!

Andra intryck sa...

Den var jättefin! Hoppas att ditt inköp skyndar på våren, är ordentligt trött på den här kylan.

Jeanette sa...

Jättesnygg baddräkt, och jag röstar på söt karamell ;-)
Kram