Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 6 mars 2013

Bokcirkelpanik och tokstress


Klockan 6.04 i morse kom mejl från kvällen värdinna i bokcirkeln att hon behövde ställa in sitt värdinneskap på grund av sjukdom och hon frågade då om någon annan med kort varsel kunde tänka sig att ta över.

Eftersom jag känner ansvar för cirkeln (det var ju trots allt jag som startade den för över tio år sedan) erbjöd jag mig på stående fot att axla hennes mantel. Helt enkelt var det inte för jag hade redan dagen helt späckad med både jobb och barnaktiviteter ända fram till mötestiden 18.30, så det skulle bli på håret att jag skulle lyckas ro projektet i hamn.

Men det gick och vi fick en jättetrevlig kväll med massor av godsaker som jag slet åt mig på en löprunda på ICA minuterna innan bokcirkelflickorna skulle dyka upp. En mer utförlig rapport om kvällens träff kommer så småningom på systerbloggen Bokcirkel.se.

På bilden ser ni mars månads bokcirkelbok. Ser ni vilken det är?

2 kommentarer:

Marina sa...

Jag har läst den och fick mig en hel del igenkännande skratt till livs. Sedan var det även delar som jag tyckte blev lite utdragna, den var inte riktigt den hit som jag hade förväntat mig.

Villa Frejas bokblogg sa...

Det var bra jobbat :)
Bokcirkel alltså, det låter roligt. Kram.