Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

fredag 17 februari 2012

Solen går upp för brorsonen


Hurra! Jag har blivit faster igen! För en liten stund sedan ringde min lillebror och berättade att han blivit pappa till en liten pojke och genast blev jag tårögd. Vilken mirakel det är varje gång en ny människa föds. En alldeles ny liten gosse som är redo att möta den här spännande och fantastiska världen - vilket äventyr.

När lillebror ringde var den lille ännu varken mätt eller vägd, utan det enda de visste var att han verkade må alldeles utmärkt och att han tycktes hyfsat stor. En halvtimme senare ringde bebisens farmor (min mamma, för den som inte orkar fundera) och berättade att han vägt över fyra kilo, vilket är ett halvkilo mer än mina barn och därmed en knubbig liten krabat med mina mått mätt.

Ännu en dag kommer att gry imorgon och det blir den första som lille brorsonen får uppleva. Det ska bli så spännande att få veta hans namn och se om han blir lik far, mor eller något syskon ...

Välkommen, lille gossen! Jag tror att du kommer att trivas!


9 kommentarer:

Shamrock sa...

Åh vad kul, grattis faster!

Kvinna i medelålderns tid sa...

Åh gratulerar. Vi är olika generationer så jag väntar barnbarn, men känslan måste vara densamma om kärleken finns som ett kitt...

Hanna Lans sa...

Vad häftigt att tänka så, hans allra första morgon! Jag låg avtrubbad min sons första morgon, men kommer ihåg att jag sjöng födelsedagssånger för honom den 17e varje månad hans första år. :)

Joanna Björkqvist sa...

Shamrock: Tack så mycket! :)

Kvinna i m t: Är barbarnen på gång...? och SÅ mycket skiljer det ju inte i ålder på oss! ;)

Hanna: Och den 17:e är ju idag! Extra kul att höra detta då!!!!

Anneli Stålberg sa...

Åh vad mysigt! Grattis! Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Anneli: Tack så mycket! Kram!

Camilla sa...

Ett STOOORT grattis till dig.
Ja...och till barnets föräldrar,så klart ;)
Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Camilla: Tack så mycket! En lycka varje gång! Kram!

Unknown sa...

Åh, vad underbart! Grattis till faster! :-) Och grattis till din bror och hans familj!

Visst är det en gäftig känsla när ens syskon får barn! Jag har lyckan att ha blivit moster två gånger faster en gång och ska bli det igen i april!

Kram