Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 25 februari 2012

Skor, skor, skor ...


Dagens fotoutmaning får mig att le en smula för Your Shoes förväntas säkert få det att vattnas i munnen på alla kvinnor. Tyvärr är jag ju inte en skobrud, utan de enda skorna jag gillar på riktigt är mina Dr Martens från 1990-talet och dem har jag redan skrivit en trevlig kärleksförklaring till.

Det finns nu en ljuvlig vårvariant där de är vita och översållade med små söta rosa blomrankor. Om jag hade 1 700 kronor över skulle jag köpt dem direkt, men i så fall måste jag sälja betydligt fler böcker. Köp, köp!

När vi var i USA över nyår köpte jag faktiskt ett par Converse som jag gillade mycket. De påminner  också om kängor, fast de är betydligt nättare än Dr Martens-typen. Det får bli de skorna som jag tar en bild på denna vackra lördagsmorgon, för det är mina vårskor och jag tycker faktiskt att vi sedan ett par dagar har riktig vår här.

Det är ljust när barnen går till skolan och all snö, som sanningen att säga inte direkt låg i drivor, har smält undan. Nu behöver jag inte vara rädd att trilla när jag är ute igen och det är skönt. Vem vet om jag innerst inne är benskör redan och skulle bryta mig på stubinen? Jag vill inte ta reda på det alls.

Idag blir det en tur på stan och vi ska köpa present till en mycket och god och trevlig vän, som har stor fest ikväll eftersom han just fyllt jämnt. Jag har gjort en helt grym partylista på Spotify till honom och den är extremt blandad som han och hans underbara fru, en av mina närmaste väninnor, gillar. Jag föredrar själv alltid nyare låtar, men här har jag slängt in massor av godingar som kommit de senaste typ 40 åren så det ska bli jättekul ikväll.

I somras dansade vi i deras uterum tills långt efter klockan 4 på morgonkvisten och jag hoppas det blir samma sak ikväll. Jag skulle behöva röra på mig och sedan ryggproblemen i vintras är jag så lycklig över att jag KAN det också.

Igår bytte jag utseende på bloggen förresten - brunt och rosa kanske inte kändes helt väntat, men jag tycker att det blev rätt trevligt i alla fall. Håller ni med?
7 kommentarer:

Anonym sa...

Fina skor. Och fin blogg... :)

Fröken Kråknäs på vift sa...

Det blev riktigt snyggt med de nya färgerna. Skönt med lite ombyte ibland.

Ha en skön helg med mycket vår i luften!

Katarina

Annika sa...

Jag skrev precis ett kort blogginlägg om skor när jag såg att du också gjort det. Jag är inte heller någon skomänniska, men vid mogen ålder har jag för första gången åkt på en skoförälskelse och kan plötsligt förstå människor som faller för ett par snygga skor.

Maria sa...

Visst blev det trevligt!

Marina sa...

Jag gillar nya bloggdesignen - jätteläckert! (Hoppas det blev en bra kväll!

Camilla sa...

Du har det så fint här inne så.
Som sagt...man skulle ha haft den berömda miljonen ;)
Hoppas att du hade det trevligt på festen. Men inte ALLT för trevligt...jag vill inte att du ska vara bakis idag ;)
Kram!

Bubbel sa...

Fint med lite ljusa färger, passar bra till våren!