Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

onsdag 1 februari 2012

Fotoutmaningen antagen

Jag hittade en fotoutmaning hos Duktiga Tjejen. Eller om sanningen ska fram hittade jag faktiskt två hos henne, men jag tar den här. Den verkar trevlig och varar så fint mellan 1 februari och 1 mars. Jag som redan ser fram emot mars och lite varmare väder.

Som vanligt gör jag lite som jag vill. Det är kanske också tanken, för i den knapphändiga informationen står det faktiskt ingenting om att det ska vara ett enda foto per dag. Så kommer det säkert att bli mestadels, men hey, ibland har jag visst mycket att visa.

Jag roade mig i helgen med att gå igenom mina gamla profilbilder på Facebook och det var en bra bit över 100 som drällde omkring där. Närmare bestämt var det 120 stycken, men då var en del samma som någon annan fast med en pumpa eller en Sverige-Norge symbol på.

Hur som helst fanns det massor av bilder på mig där och de allra flesta har jag tagit själv. Dagens utmaning är You och då misstänker jag starkt att det är mig de menar om det är jag som gör utmaningen. Det kan ju inte vara dig som läser de menar, för då skulle alla lägga upp en spegel och hur utmanande är det? Dålig humor - sorry.

Detta är några av mina ansikten de två-tre senaste åren. Tydligare än så här blir jag inte. 

Och nu gör jag mig osynlig i bloggvärlden i ett antal timmar, för nu blir det körning av musikaldotter och sedan ännu en efterlängtad bokcirkelkväll. Idag ska vi prata om Tiger av Mian Lodalen. Det lär bli intressant.
10 kommentarer:

Jeanette sa...

Oh, så många fina bilder på dig!

♥ Carina ♥ sa...

Vad din ögonfärg skiftar på bilderna :) Jättefina bilder!

Ha en trevlig kväll!
Kram finaste du!

Mallan sa...

Härliga bilder du har tagit fram på dig själv! Jag skulle gärna också vilja vara med i fotoutmaningar, men jag har väldigt dåligt fotosinne :-(

Joanna Björkqvist sa...

Jeanette: Tack så mycket! :)

Carina: Intressant med ögonen, det har jag faktiskt inte tänkt på. Jag har ju dragit lite i färgerna på en del bilder, men inte manipulerat just ögonen utan då dragit lite i färgen över lag... Lustigt att det blir SÅ olika! :)

Hoppas du också fick en fin kväll! Kram!

Mallan: Tusen tack! Det behöver inte vara så märkvärdigt, tänker jag, men jag gillar ju att fotografera, så det blir ett sätt för mig att få använding av lite bilder... :)

Anneli Stålberg sa...

Vilken rolig utmaning och vad många fantastiska bilder på dig! Kram!

Joanna Björkqvist sa...

Anneli: Det är ju lite kul med en spännande utmaning! Och tack! :) Kram!

Anonym sa...

Åhh vad fina bilder på en vacker kvinna.. ps: Nej det var den sista meningen på lappen. Promise :)

Kraam

Marina sa...

Många fina bilder! Ögonen var faktiskt något av det jag tänkte på också, så frågan är, vilken färg har du på ögonen egentligen?

Joanna Björkqvist sa...

Stoffisen: Tackar! Och apropå lappen är det ju HELT galet! Någon lustigkurre måste i alla fall ha klippt bort slutet då, för det kan omöjligen på allvar stå "I den här tvättstugan tvättar vi inte"...

Marina: Tack! Bra fråga! jag fick gå ut i spegeln och kolla, faktiskt! Haha! Jag vet inte vad jag har! Det är en blandning mellan blått och grönt. I passet står det gröna, men SÅ gröna är de inte, utan rätt blå. Min syster har gröna ögon däremot, men de är inte blå alls. Vad man ska säga om mig vet jag inte riktigt. Lustigt! :)

anette sa...

Jättefina bilder på dig !
Roligt med en utmaning som denna, kanske vore något att ta efter :)
kram