Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 16 februari 2012

Ännu mera kärlek ...Dagens fotoutmaning fick mig att le en smula, för jag kanske borde sneglat lite på dagens upppdrag innan jag lade ut bilden igår, för hur ska jag kunna låta bli att lägga upp en bild på mina barn när utmaningen är Someone you love? Och jag kan knappast välja ett barn framför ett annat.

Större kärlek än den man känner för sina barn går inte att hitta. Malin Berghagen sa i en intervju en gång att "den som tror att kärleken till sin partner är den största kommer att bli förvånad över hur stor kärleken är till sitt barn" och ja, hon har en poäng där.

Om igår och idag stått under varandra istället för i varsin kolumn som de faktiskt gör, hade jag nog automatiskt sett även denna dag, men nu gjorde jag inte det.

Listan på personer jag älskar stämmer inte alls med uppdraget att välja bara en, men jag hoppas att det inte är bara jag som har det problemet. Att välja sin partner känns ju lite väl förutsägbart, men förhoppningvis är det ju bara en person man valt i just det avseendet.

Jag lägger upp en härlig sommarbild på fyra helt underbara och fantastiska personer som jag älskar innerligt och som varje dag fyller mig med tacksamhet och lycka över att de finns för mig. Det är mina föräldrar och mina barn.

Sedan rymmer mitt hjärta naturligtvis mycket mer kärlek än så. Som tur är.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Bra sagt där av Malin.
Vilken härlig bild på dina kära.
Kram!

Camilla sa...

Sv: Hahaha...jaja...noga man kan vara då ;)
Jag är lite dagvill,som du märker. Ska genast gå in och ändra :)
Tack för att du tillrättavisade mig.
Kram!

Duktiga Tjejen sa...

Det ska bli spännande att se om jag kommer älska Skorpan (Monki kallar blivande unge för Skorpan)/Mini mer än Monki. Det känns just nu väldigt, väldigt omöjligt, men alla säger ju att det är så. Att man inte älskar någon mer än sitt/sina barn. Intressant!

Joanna Björkqvist sa...

Camilla: Tackar!

Haha, kunde faktiskt inte låta bli att påpeka det eftersom du skrev om det ett par dagar "för sent" och poängterade att det egentligen var i måndags... Blev liksom lite kul! ;) Kram!

Duktiga Tjejen: You're in for a BIG surprise! Vänta bara! Försök att minnas att du en gång i tiden trodde att det var väldigt, väldigt omöjligt!!!! Du kommer att både le och skaka på huvudet åt denna stolliga tanke!

Tänk bara på hur många som separerar efter sådär tjugo år ihop för att de tröttnat och hittar en ny fantastisk, underbar partner som de älskar istället. När hörde du om en mamma som bytte bort sitt barn mot ett nytt för att hon tröttnat och det nya var så fint och underbart? ;)

Mallan sa...

Så fint :-) Och ja, kärleken är större till barnen än livskärleken :-) Även om livskärleken också är väldigt stor! Kram :-)

Anneli Stålberg sa...

Jag kan bara hålla med helt och hållet. Kärleken till barnen är starkare än något annat! Kram!