Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

tisdag 24 september 2013

Närmare dig snart närmare vinnaren


Tack så mycket alla ni som varit med och tävlat om min roman Närmare dig som officiellt släpps imorgon. Vilka fina saker ni velat att jag skulle skriva som en hälsning i boken. Mitt hjärta bli alldeles varmt.

Jag är glad över att jag från började frågade min snälla och omdömesgilla förläggare Annika Bengtsson om hon ville vara enväldig domare i tävlingen för jag hade aldrig kunnat välja bara en.

Jag ska ärligt säga att även Annika tyckte att det var svårt, för det fanns så många fina tankar och varma hälsningar bland kommentarerna. Till slut tyckte hon ändå att det var en dedikation som stack ut. Den passade dessutom väldigt väl till bokens handling och jag håller med henne. Den berörde även mig starkt.

Innan vinnaren avslöjas kommer domarens motivering:

Vinnarens ord "Denna bok får du min älskade dotter som var förlorad ett tag/Kram Mamma" grep tag i mig. Boken Närmare dig handlar om en dotter som återfinner sin mamma genom dagböckerna hon får när hennes egen dotter föds. Det känns som om boken och hälsningen är som gjorda för varandra. Kärlek, när den är som allra starkast.


Det är med stor glädje jag avslöjar att vinnaren är Annmi Eriksson. GRATTIS och jag hoppas att du kommer att tycka om boken. Hör av dig med din adress, så kommer boken på posten.

Ni som tyvärr inte vann den här gången, men ändå skulle vilja ha boken kan köpa den i Qoola Qvinnors monter C00:05 på mässan Bok och bibliotek i Göteborg för det superlåga mässpriset 79 kronor, för där finns Grim förlag med alla sina böcker. Det går också att köpa boken direkt av mig HÄR eller via Adlibris eller Bokus.

Det går även utmärkt att be ditt bibliotek beställa hem boken - alldeles gratis för dig!

Stort grattis igen till Annmi!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Wiiiii...VANN jag så kul,vad glad jag blir :)

/Kram Annmi
Pst...Svarar på mailet såklart!

Villa Frejas bokblogg sa...

Grattis till vinnaren.

Sv. Men det är väl klart som korvspad att alla får ha sin egen åsikt. Tänk vad trist livet vore annars :)

Kram.

jennie sa...

Stort grattis till vinnaren :)

<3 Jennie