Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

lördag 24 november 2012

Mästarnas mästarmiddag


Ikväll ska vi fira den fantastiska tävlingssäsongen för våra idrottsstjärnor med en riktigt fin middag. Vi kallar den Mästarnas mästarmiddag, för männen i familjerna är alla mästare i sina idrottsgrenar.

På hemmaplan finns den svenske mästaren i speedvindsurfing 2012 och det är förstås min käre make. Hans vapendragare i vått och torrt, men även hans stora konkurrent om pallplatserna, blev europamästare 2012 i samma gren. Han och hans fina familj kommer till oss ikväll och vi har knappt setts sedan vi var på Karpathos tillsammans i somras så det ska bli riktigt kul att få kramas IRL och inte bara höras via sociala medier.

Ytterligare en mästare kommer med sin familj och det är den svenske mästaren i duathlon. Han var också den svensk som placerade sig allra bäst när VM i Ironman gick av stapeln på Hawaii i höstas. Han bor på vår gata och där finns bara 23 hus, så nog är det ganska imponerade att det får plats två svenska mästare på denna lilla vägsnutt?

Även denne mästare har en supertrevlig familj, så det ska bli väldigt trevligt att hinna prata med varandra mer än vi gör när vi vinkar till varandra på gatan.

Vi firade midsommar tillsammans med båda dessa familjer, så de har träffats förut och jag tror att alla ser fram emot en riktigt fin kväll tillsammans.

Jag gör det verkligen och har stått i köket så gott som hela dagen - alltid trevligt pyssel!


3 kommentarer:

♥ Carina ♥ sa...

Vad trevligt!
Och du är säkert en mästare i köket och en mästerlig värdinna :) Kan inte bli annat än en toppenkväll!
Ha en fin kväll!
Kram

Shamrock sa...

Oj jag är imponerad av alla mästare ni presterar. Hoppas att ni får det kul/trevligt och god mat

Villa Frejas bokblogg sa...

Tur att du gillar att stå i köket :)
Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll. Kram.