Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

söndag 18 november 2012

Festkväll och myskvällI går var vi på en underbar fest i Skara och jag tycker att det är helt fantastiskt att vi har så goda vänner där. Två gånger per år brukar en stor fest anordnas på Skara stadshotell och igår var det dags igen. De här festerna brukar vara så otroligt roliga att det krävs en kniv mot strupen eller en dödlig sjukdom för att vi inte ska gå.

Gårdagen blev precis lika underbar som vanligt. Maten var ljuvlig, vinet svalt och sedan dans fram till tresnåret. Ett strålande koncept i kombination med härliga vänner som vi ser alldeles för sällan. Så mycket som jag skrattade och njöt! Ofattbart härligt.

Vid lunchtid idag kom vi tillbaka till hemmet och då hade mor och far passar våra barn medan vi roade oss. Efter myslunch tillsammans var det dags för de fantastiska barnvakterna att bege sig av hemåt igen och då blev det lite spännande familjespel här hemma.

Snapshot är lite småsvårt, men ändå trevligt, så vi fick en riktigt trevlig stund tillsammans.

Vem som vann...? Mig kvittar det alltid! (Men dottern är mera noga med det och då passade det ju bra att det var hon som vann...)


2 kommentarer:

Andra intryck sa...

Vad snygg du är, gillar de röda strumpbyxorna starkt!

Västgötskan sa...

Snapshot har jag aldrig hört talas om? Vad går det ut på och är det roligt? :-)

Kram M