Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

torsdag 29 november 2012

Snöfri november snart slut

Kungsbackafjorden är vacker en solig dag i november.

Imorgon är det sista november och än så länge har vi inte haft någon snö på våra breddgrader. Mycket skönt, tycker jag, som alldeles för ofta fryser. Visserligen har jag frusit en hel del redan nu, men jag är ändå glad över att snön inte fallit och det har varit så gott som uteslutande plusgrader så här långt.

Jag har inte hittat några perfekta vinterkängor, bortsett från de pälsfodrade Dr Martens jag såg härom dagen men som jag tyckte var väl dyra för jag vill ju ändå helst inte vara ute när det är kallt, så imorgon ska jag lämna in mina gamla ofodrade vinterstövlar till skomakaren. Ena dragkedjan är sönder, så den behöver lagas.

Sedan får väl även jag vara redo för december och vintern. Fast det är motvilligt.

Mycket motvilligt.

5 kommentarer:

Marina sa...

Det är väl så, vintern kommer oavsett man vill eller inte...eftersom jag är lite egoistisk så tycker jag nog att det kan bli lite snö så det är vitt när jag kommer hem till jul!

Camilla sa...

Vi har fått liiite snö. Och det tycker jag räcker :)
Men tyvärr så är det halt också :(
Men känner jag vintern rätt så kommer det mer snö :(
Tur man ska åka till Thailand :)
Kram!

Aprillan´s sa...

Kan tala om att den kommit nu. Snön alltså. :)

Jeanette sa...

Vilken underbarbild över Kungsbackafjorden.
Jag är inte heller särskilt förtjust i vintern, men det är bara att bita ihop så blir det snart vår igen ;-)
Ha en fin 1a advent
Kram

Anonym sa...

I am no longer sure the place you are [url=http://www.longchampsacpliage-fr.com]longchamp sac soldes[/url] getting your info, but good topic. solde sac longchamp [url=http://www.longchampsacpliage-fr.com]sac longchamp blanc[/url] , I needs to spend a while studying much more or figuring out more. Thank you for great information I was in search of this info for my mission.